I se va spune si Q7-le saracului. Audi lanseaza noul Q7 45 TFSI cu motor de 2.0 litri si doar 248 CP

I se va spune si Q7-le saracului. Audi lanseaza noul Q7 45 TFSI cu motor de 2.0 litri si doar 248 CP
  • Audi anunta debutul noului Q7 45 TFSI
  • Modelul se vinde momentul doar in SUA
  • Un propulsor 2.0 turbo ofera 248 CP
Distribuie pe Facebook

Cuplat la o cutie automata in opt rapoarte, careia i se alatura celebrul sistem de tractiune integrala quattro, propulsorul cu numai patru cilindri promite sa gaseasca rezolvarea ecuatiei 0 - 96 km/h in 6.9 secunde.

Dezvelit oficial in urma cu mai bine de jumatate de an, chiar in prima parte a verii trecute, noul Audi Q7 Facelift a primit zilele acestea primul sau motor 2.0 turbo. Regasit sub capota versiunii 45 TFSI, a carei disponibilitate este limitata momentan la piata auto din SUA, propulsorul cu numai patru cilindri dezvolta o putere maxima de doar 248 de cai, se arata in comunicatul de presa dat publicitatii.

Fisa tehnica a modelului respectiv continua, deloc surprinzator, cu o cutie automata in opt rapoarte, plus sistemul de tractiune integrala quattro, astfel ca acceleratia de la 0 la 96 de kilometri pe ora (60 mph) se realizeaza in 6.9 secunde.

Consumul mediu de carburant ramane, cel putin in prezent, unul dintre marile secrete ale noului Q7 45 TFSI, oficialii Audi preferand in schimb sa anunte viteza maxima a versiunii cu pricina: limitata electronic la 209 km/h. O alta cunoscuta o reprezinta pretul de vanzare, care porneste de la 54.800 de dolari si poate ajunge pana la 57.200 de dolari, inainte de bifarea eventualelor dotari optionale.

Referitor la lista cu echipamente standard, chiar si cel mai ieftin model ofera, fara costuri suplimentare, jante din aliaj pe 19 inch, faruri cu tehnologie LED, plus instrumente de bord digitale si compatibilitate Apple Carplay si Android Auto.

Noul Audi Q7 Facelift mai este comercializat pe aceeasi piata auto din SUA si intr-o versiune 55 TFSI, livrata la pachet alaturi de un motor V6 de trei litri si 335 de cai putere - la care se adauga o cutie automata cu opt rapoarte si tractiunea integrala quattro. In cazul de fata, suma minima de achitat pleaca de la 60.800 de dolari, insa si sprintul de la 0 la 96 de kilometri se realizeaza intr-un timp de 5.7 secunde.

Audi Q7 facelift

Audi Q7 facelift

Audi Q7 facelift

Audi Q7 facelift

Audi Q7 facelift

Important de mentionat: Fotografiile de mai sus surprind modelul european.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Audi Q7 facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Februarie 2020