Ia sa vedem cat de bine te pricepi la masini: Te provocam sa gasesti schimbarile aduse de noul SEAT Leon!

Ia sa vedem cat de bine te pricepi la masini: Te provocam sa gasesti schimbarile aduse de noul SEAT Leon!
  • SEAT a prezentat oficial noul Leon Facelift
  • Compacta spaniola aduce mici modificari interioare si exterioare
  • Gama de motorizari anunta doua unitati proaspete
Distribuie pe Facebook

Dezvaluita in premiera mondiala la sfarsitul anului 2012, cea de-a treia generatie a popularei compacte spaniole SEAT Leon a primit in cele din urma mult anticipatul si, totodata, binemeritatul facelift care vine odata cu atingerea primei jumatati a carierei.

Asemeni celorlalti producatori de automobile, marca iberica a optat pentru schimbarea a doar catorva elemente, modificarile pe care le poti numara cu ajutorul degetelor de la ambele maini mai fiind, pe deasupra, si subtile.

Intr-o alta ordine de idei, avem noi detalii la nivelul spoilerelor fata si spate, situatia repetandu-se si in cazul blocurilor optice frontale, respectiv posterioare. De asemenea, grila radiatorului a crescut in dimensiuni - este cu aproximativ 40 de milimetri mai lata decat anterior, mai exact -, si dispune acum de mai mult crom ca oricand.

SEAT Leon FaceliftSEAT Leon Facelift

La interior, principala imbunatatire o reprezinta ecranul de opt inch al sistemului de infotainment care, conform comunicatului oficial de presa publicat de compania SEAT, a dus la eliminarea anumitor butoane de pe consola centrala.

Din punct de vedere tehnologic, noul Leon Facelift anunta debutul sistemului Traffic Jam Assist care, impreuna cu dotarile Lane Assist si Adaptive Cruise Control, ii permit compactei spaniole sa se conduca de una singura la viteze maxime de pana la 60 de kilometri pe ora. Tot in cadrul acestui capitol putem include, daca vrei, si incarcarea wireless.

SEAT Leon Facelift

SEAT Leon FaceliftSEAT Leon Facelift

Asteptat sa isi faca aparitia pe strazile Europei la inceputul anului viitor, popularul automobil al marcii iberice va fi disponibil in continuare la vanzare in trei versiuni de caroserie. In schimb, numarul echiparilor oferite va creste cu un nivel Xcellence.

In ceea ce priveste gama de motorizari, clientii proaspat lansatului SEAT Leon Facelift vor avea la dispozitie, mai nou, si un benzinar turbo in trei cilindri, ce produce 115 cai putere dintr-o capacitate de un litru. Tot cu 115 CP se poate lauda si propulsorul turbodiesel de 1.6 litri care se alatura unitatilor TDI deja existente.

SEAT Leon Facelift

SEAT Leon FaceliftSEAT Leon FaceliftSEAT Leon Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze SEAT Leon Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Octombrie 2016