Ia-ti ramas bun de la el. Crossover-ul Yeti va fi inlocuit cu prima Skoda care ofera ceasuri digitale

  • Skoda publica primele imagini si detalii oficiale ale noului Karoq
  • Modelul in cauza are rolul de inlocuitor al crossver-ului Yeti
  • Acesta promite faruri Full-LED, ceasuri digitale si pana la 190 CP
Distribuie pe Facebook

Skoda a publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale ale noului Karoq, automobil ce va juca rolul de inlocuitor al crossover-ului Yeti.

Opt ani mai tarziu de la momentul lansarii sale oficiale, timp in care a reusit sa vanda cateva sute de mii de exemplare, crossover-ul Yeti este pe cale sa isi ia ramas bun de la industria auto.

Pentru totdeauna, inlocuitorul pregatit de Skoda urmand a fi comercializat sub denumirea Karoq, potrivit primelor informatii oficiale publicate de compania ceha chiar in cursul acestei dimineti.

Skoda Karoq - Primele poze

Skoda Karoq - Primele poze

Exceptand noul nume, respectivul model din Mlada Boleslav se mai mandreste si cu o noua arhitectura - in speta platforma modulara MQB, folosita inclusiv de recent lansatul Kodiaq.

Aceasta va lucra, in cazul in care se poate spune asa, de cinci motorizari diferite, dintre care patru sunt noi, daca este sa imprumutam termenul utilizat de oficialii Skoda in comunicatul de presa.

Intr-o alta ordine de idei, clientii modelului Karoq vor avea la dispozitie doua TSI-uri si trei TDI-uri, cu capacitati cilindrice cuprinse intre 1.0 si 2.0 litri, respectiv puteri maxime de pana la 190 CP.

Ca o scurta paranteza, lista cu optiuni disponibile va cuprinde chiar si proaspat introdusa unitate 1.5 TSI cu tehnologie de dezactivare a pistoanelor, dar si benzinarul in trei cilindri 1.0 TSI.

Skoda Karoq - Primele poze

Skoda Karoq - Primele poze

Spre deliciul cumparatorilor si disperarea rivalilor directi, inlocuitorul crossover-ului Yeti dispune - in anumite versiuni de propulsie, si de o cutie DSG cu sapte rapoarte sau un sistem de tractiune integrala.

Mult mai interesante sunt insa, cel putin din punctul nostru de vedere, farurile Full-LED sau instrumentele de bord digitale si configurabile, cele din urma fiind oferite in premiera pentru o Skoda.

La final, despre noul Karoq afla ca masoara 4.382 de milimetri in lungime, propune o capacitate de incarcare a portbagajului de pana la 1.810 litri si renunt complet la camuflaj pe data de 18 a lunii mai.

Skoda Karoq - Primele poze

Skoda Karoq - Primele poze

Skoda Karoq - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Skoda Karoq - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Aprilie 2017