Iar premiul pentru cel mai odios automobil nou ii revine lui...

Iar premiul pentru cel mai odios automobil nou ii revine lui...
In cazul in care aveai impresia ca Nissan Juke concureaza de unul singur in batalia pentru cel mai stupid design al momentului, atunci inseamna ca nu ai facut nici pana acum cunostinta cu cea mai noua creatie a americanilor de la Jeep, si anume ultima generatie a modelului Cherokee.
Distribuie pe Facebook

Urmand a-si expune pentru prima oara noua si odioasa moaca in cadrul Salonului Auto International de la New York, eveniment ce se desfasoara in perioada 29 martie - 7 aprilie 2013, ultima creatie a americanilor de la Jeep - si anume modelul Cherokee 2014, promite o crestere in eficienta cu pana la 45 de procente comparativ cu modelul pe care il inlocuieste - un model la fel de putin aspectuos, recunoscut sub denumirea de Liberty.

De unde un astfel de miracol demn de toate aplauzele noastre, doar constructorul de peste Ocean stie la acest moment. Nu de alta, dar lista cu specificatii tehnice lipseste momentan cu desavarsire, americanii de la Jeep preferand sa precizeze in scurtul comunicat de presa publicat recent doar faptul ca noul Cherokee va sosi in showroom-uri in cel de-a treilea trimestru al anului curent.

Cat despre aspectul stilistic al automobilului de peste Ocean, imaginile vorbesc de la sine.

Jeep Cherokee

Jeep Cherokee

Jeep Cherokee

Jeep Cherokee

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Februarie 2013