Ieri cu pozele, astazi cu actiunea. Test de acceleratie cu primul SUV din istoria Alfa

Ieri cu pozele, astazi cu actiunea. Test de acceleratie cu primul SUV din istoria Alfa
  • Primul SUV din istoria companiei Alfa Romeo a debutat la sfarsitul anului trecut
  • Noul Stelvio este disponibil la vanzare alaturi de motorizari capabile sa dezvolte pana la 510 CP
  • Urmatorul material video surprinde capacitatea de accelerare a modelului de 280 CP
Distribuie pe Facebook

Adio, sedinte foto! A venit momentul adevarului: uite cat de repede sprinteaza pana la suta primul SUV din istoria companiei Alfa Romeo, modelul Stelvio!

Un secol si sase-sapte ani. De atat au avut nevoie italienii de la Alfa Romeo pentru a scoate pe piata un Sport Utility Vehicle.

Prezentat in fata publicului larg la sfarsitul anului trecut, noul Stelvio concureaza in acelasi segment cu Audi Q5, BMW X3, Mercedes GLC si asa mai departe.

Spre deosebire insa de toate acestea, modelul din Cizma ofera si o versiune echipata cu un motor capabil sa dezvolte 510 cai putere.

Nu despre varianta de top Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio este insa vorba in cazul de fata, rolul principal revenindu-i in schimb modelului 2.0 turbo de 280 CP.

Inainte de a vedea cum se descurca acesta cu acceleratia, tinem sa precizam ca el este insotit de o transmisie automata cu opt rapoarte.

De asemenea, dotarea standard mai include si un sistem de tractiune integrala, iar primii 100 de kilometri pe ora vin - cel putin teoretic, dupa 5.7 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Martie 2017