Ieri cu pozele, astazi cu filmele. Au sosit primele clipuri video ale noului Volkswagen Golf

Ieri cu pozele, astazi cu filmele. Au sosit primele clipuri video ale noului Volkswagen Golf
  • Noul Volkswagen Golf Facelift a fost prezentat oficial in cursul zilei de ieri
  • Compacta germana anunta numeroase imbunatatiri la nivel de design si tehnologie
  • Gama de motorizari va propune inclusiv un benzinar turbo de 1.5 litri
Distribuie pe Facebook

Si tu ai simtit nevoia de mai multe fotografii ale noului Volkswagen Golf Facelift? Ce-ai zice insa de trei materiale video care surprind caracteristicile versiunii imbunatatite ale compactei germane?

Inainte insa de toate, permite-ne sa iti reamintim ca proaspat lansatul concurent al modelelor Ford Focus, Renault Megane si Opel Astra propune blocuri optice echipate cu tehnologia LED, spoilere restilizate pentru un plus de eleganta ori sportivitate, dar si optiuni regandite la nivel de culori ale caroseriei ori jante din aliaj.

Cel putin atunci cand vine vorba despre departamentul exterior. In ceea ce priveste meniul interior, volanul in trei spite si tapiteriile aditionale sunt umbrite de instrumentele de bord digitale, afisate prin intermediul unui display cu diagonala de 12.3 inch si rezolutie de 1.440 x 540 pixeli preluat de la ultima generatiei a Passat-ului.

Tot la capitolul bunatati tehnologice avem de precizat si ecranul tactil ce insoteste sistemul de infotainment - care, in varianta de top, dispune de o diagonala de 9.2 inch, respectiv rezolutie de 1.280 x 640 pixeli, dar controlul prin gesturi sau comenzi vocale. Plus ultimele noutati in materie de siguranta activa, bineinteles.

Acum, referitor la gama de motorizari, recent introdusul Volkswagen Golf Facelift anunta debutul unei unitati pe benzina de 1.5 litri, disponibila cu 130 sau 150 CP sub capota. Echipat cu tehnologie de dezactivare a cilindrilor si turbina cu geometrie variabila, propulsorul cu pricina promite un consum mai mic de 5.0 l / 100 km.

Pentru amatorii de senzatii tari, versiunea imbunatatita a compacte germane promite un GTI cu motor 2.0 TSI, de 230 ori 245 cai putere asa cum se intampla in cazul variante Performance. La final, incheiem prin a reaminti ca actuala transmisie DSG in sase rapoarte va fi inlocuita de una cu sapte trepte de viteza.

Distribuie pe Facebook
mai multe