Il avem in cateva noi imagini. Noul Opel Insignia arata grozav in cinci portiere si culoarea rosu

  • Opel a publicat noi imagini ale modelului Insignia
  • Automobilul german cantareste cu pana la 200 kg mai putin
  • Clientii vor avea la dispozitie motoare de 110 - 260 CP
Distribuie pe Facebook

Cu ocazia lansarii sale pe piata auto din Marea Britanie, cea de-a doua generatie a modelului Opel Insignia revine intr-o noua serie de fotografii oficiale. Intr-o configuratie cu cinci portiere si caroserie de culoare rosie, ca sa fim precisi.

Dezvelit in premiera mondiala la inceputul acestei primaveri, cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Geneva in perioada 9 - 19 martie, noul Opel Insignia nu mai are nevoie de niciun fel de introducere ori prezentare.

Inainte insa de a trece la fotografiile despre care discutam anterior, precizam inca o data ca modelul nemtilor este construit pe o platforma care ii permita sa cantareasca cu pana la 200 kilograme mai putin decat predecesorul sau.

Si aceasta in conditiile in care atat spatiul destinat ocupantilor locurilor spate, cat si cel pentru bagaje a crescut considerabil, capacitatea de incarcare a portbagajului urcand, de exemplu, pana la 1.665 litri cu bancheta rabatata.

Vauxhall Insignia Sports Tourer

Vauxhall Insignia Sports Tourer

Numai despre vesti bune putem vorbi si in cadrul departamentului tehnologic, care anunta faruri cu matrice de LED-uri, afisaj pe parbriz si sistem de infotainment compatibil cu standardele Apple CarPlay, respectiv Android Auto.

Asa cum ii sta bine unui model de ultima generatie, noul Opel Insignia impresioneaza si la capitolul siguranta activa, prin pilotul automat adaptiv, franarea automata de urgenta, asistentul pentru mentinerea benzii de rulare s.a.m.d.

Pe plan estetic, automobilul nemtilor se remarca printr-o combinatie de linii si forme inspirate de conceptul Monza. prezentat in urma cu mai bine de trei ani si jumatate, cu ocazia International Motor Show Cars din Frankfurt.

La final, mica noastra povestioara se incheie cu un scurt capitol legat despre motorizarile disponibile, care ofera putere maxime cuprinse intre 110 si 260 CP din unitati supraalimentate in patru cilindri pe benzina si motorina.

Unitati care, dupa cum precizam inclusiv anterior, lucreaza la randul lor alaturi de cutii manuale in sase rapoarte sau transmisii automate cu opt trepte de viteza si sisteme de tractiune fata ori integrala, cu vectorizare a cuplului.

Vauxhall Insignia Sports Tourer

Vauxhall Insignia Sports Tourer

Vauxhall Insignia Sports Tourer

Vauxhall Insignia Sports Tourer

Vauxhall Insignia Sports Tourer

Vauxhall Insignia Sports Tourer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Vauxhall Insignia Sports Tourer
mai multe