Il poti monta pe masina sau folosi pe post de mobilier. Uite cu cat se vinde acest motor Ferrari V12

Il poti monta pe masina sau folosi pe post de mobilier. Uite cu cat se vinde acest motor Ferrari V12
  • Un motor Ferrari V12 a fost scos la vanzare pe internet
  • Respectiva unitate provine de la modelul FF si ofera 660 CP
  • Cumparatorul va avea de achitat o suma pe masura: 52.000 euro
Distribuie pe Facebook

Lansat pe piata la inceputul acestei decade, primul FF din istoria companiei Ferrari stie cum sa iasa in evidenta.

Caroseria in stil shooting brake, caracterizata de blocuri optice alungite la nivelul partii frontale si simple stopuri rotunde in partea din spate, reuseste sa atraga privirile tuturor celor din jur fara prea mari probleme.

Apoi putem trece in revista interiorul 'decorat' cu patru scaune individuale si, totodata, un portbagaj capabil sa inghita - in mod surprinzator, ceva mai mult decat un simplu set de crose pentru golf.

De cateva surprize avem parte si pe plan tehnic, modelul FF fiind echipat la momentul lansarii cu cel mai mare motor pus vreodata de Ferrari pe o masina de strada: un motor V12 de 6.262 centimetri cubi, care dezvolta 660 CP.

Un detaliu si mai inedit il reprezinta insa sistemul de tractiune integrala cu distributie variabila a cuplului oferit in standard, o premiera absoluta pentru automobilele producatorului de lux din Maranello.

Intre timp, modelul Ferrari FF a fost transformat de italieni in GTC4 Lusso, o alta noutate constand in posibilitatea clientului de a opta inclusiv pentru un propulsor V8 turbo de 3.9 litri si aproximativ 610 cai putere.

Ramanem insa pentru un moment la unitatea aspirata cu 12 cilindri in V si capacitate de 6.262 centimetri cubi anterior mentionata... din simplul motiv un astfel de exemplar a fost scos de curand la vanzare pe internet.

Numai buna de montat pe masina sau, de ce nu, folosit pe post de mobilier, aceasta are o nota de plata pe masura renumelui sau - 52.000 euro, si a parcurs doar 520 de mile, potrivit unei fotografii atansate anuntului.

Motivul pentru care respectiva motorizare a pornit in cautarea unei noi case ramane un mister, la fel si daca raspunsul la intrebarea daca aceasta se da sau nu impreuna cu transmisia in sapte rapoarte caracteristica modelului Ferrari FF.

Motor Ferrari V12 de vanzare

Motor Ferrari V12 de vanzare

Motor Ferrari V12 de vanzare

Motor Ferrari V12 de vanzare

Motor Ferrari V12 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Motor Ferrari V12 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Iunie 2017