Imaginea care pune capat tuturor speculatiilor: Uite cum arata din fata noul BMW Seria 7!

Imaginea care pune capat tuturor speculatiilor: Uite cum arata din fata noul BMW Seria 7!
  • O noua imagine a viitorului BMW Seria 7 a ajuns pe internet
  • Limuzina bavareza imprumuta cateva dintre caracteristicile primului X7
  • Premiera mondiala ar putea avea loc la inceputul lui martie
Distribuie pe Facebook

Prima fotografie clara a noului BMW Seria 7 confirma teoria potrivit careia viitoarea limuzina a companiei bavareze va imprumuta cateva dintre caracteristicile estetice ale recent lansatului X7.

Lansarea unei versiuni imbunatatite a actualului Mercedes S-Class si debutul generatiei cu numarul patru a modelului Audi A8 i-a facut pe sefii companiei BMW sa se gandeasca serios cu privire la viitorul gamei Seria 7.

Dupa mai multe discutii si intalniri organizate pe parcursul lunilor trecute, oficialii producatorului bavarez de automobile au luat decizia de a reimprospata doar partial reteta a limuzinei cunoscute sub numele de cod G11/G12.

Asteptat sa ajunga in showroom-urile din intreaga lume inainte de sfarsitul lunii, noul BMW Seria 7 Facelift va imprumuta cateva dintre caracteristicile estetice ale primului X7 din istorie, inclusiv grila uriasa a radiatorului.

O demonstreaza inclusiv aceasta fotografie realizata in cadrul unui eveniment privat de prezentare a limuzinei care concureaza cu Audi A8 si Mercedes S-Class, ce surprinde perfect modificarile aduse partii frontale a caroseriei.

Imaginea respectiva nu este insotita de niciun fel de informatie, astfel ca imbunatirile pe care oficialii producatorului bavarez de automobile le-au pregatit pentru actuala generatie a lui BMW Seria 7 raman un mister.

Este insa de asteptat ca limuzina cunoscuta in interiorul companiei sub numele de cod G11/G12 sa primeasca si dotarile inaugurate odata cu dezvaluirea primului X7 din istorie, dar si propulsoare pe benzina care respecta normele WLTP.

Chiar daca nu este nimic oficial la momentul de fata, exista mari sanse ca BMW sa aduca noul Seria 7 Facelift in fata publicului in luna martie, atunci cand editia cu numarul 89 a Salonului Auto de la Geneva isi va deschide larg portile.

BMW Seria 7 Facelift - Poza cu fata

Distribuie pe Facebook
mai multe