Imaginea din bord l-a dat de gol. Asa arata noua generatie LAND ROVER DEFENDER

Imaginea din bord l-a dat de gol. Asa arata noua generatie LAND ROVER DEFENDER
  • Imaginea a aparut de nicaieri pe internet
  • Construit pe o versiune modificata a platformei MLA
  • Lansarea este programata pentru luna septembrie
Distribuie pe Facebook

O imagine cu bordul noului Land Rover Defender a aparut de nicaieri pe internet. Intre cele doua ceasuri de bord se poate observa pentru prima data profilul off-roaderului neacoperit de camuflaj.

Noua generatie Land Rover Defender este tot mai aproape de lansarea oficiala, care potrivit oficialilor marcii este programata pentru luna septembrie a acestui an.

"Inca nu am decis daca il vom prezenta in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt sau daca pregatim un eveniment separat," sustinea Tim Krieger, seful departamentului de comunicare din cadrul Jaguar Land Rover" saptamanile trecute.

In ultimele luni, constructorul britanic de automobile a incercat sa mentina treaz interesul fanilor cu diverse fotografii si clipuri video in care prototipurile apar acoperite de camuflaj pentru a tine departe de ochii curiosilor principalele elemente de design. Nu a reusit sa ascunda, insa, forma patratoasa care a consacrat acest model.

Acum, o imagine cu ceasurile de bord ale noului Defender a aparut pe internet si odata cu ea, s-a risipit si misterul. Asta pentru ca reprezentarea digitala a masinii este flancata de turometru si vitezometru, si chiar daca arata masina din profil, se pot observa totusi cateva elemente de design.

Imagine bord Land Rover Defender

Spre exemplu, farurile par sa aiba o forma circulara, montantul A este vopsit in culoarea caroseriei, spre deosebire de montantii B si D, care sunt finisati in negru. Acelasi negru a fost folosit si pentru oglinzile exterioare. Deasemenea, in partea din spate a plafonului se distinge ceea ce pare a fi un geam.

Noua generatie Land Rover Defender este construita pe o versiune modificata a platformei MLA, folosita si de Range Rover Sport sau Land Rover Discovery, si promite sa-si uimeasca fanii cu abilitatile sale in off-road. Pentru a se asigura de asta, inginerii l-au testat in cele mai vitrege conditii de pe Pamant, la temperaturi cuprinse intre 5 si 50 de grade Celsius si pe diferite suprafete de rulare.

Distribuie pe Facebook
mai multe