Unul dintre cele mai asteptate off-roadere ale anului. LAND ROVER vorbeste despre lansarea noului Defender

Unul dintre cele mai asteptate off-roadere ale anului. LAND ROVER vorbeste despre lansarea noului Defender
  • Un oficial a vorbit despre lansarea noului Defender
  • Land Rover are in vedere doua variante
  • Primele exemplare ajung pe piata la inceputul anului viitor
Distribuie pe Facebook

Un oficial al constructorului britanic de automobile a vorbit in cadrul unui interviu recent despre lansarea noului Defender. Potrivit acestuia, primele exemplare urmeaza sa ajunga in showroom-uri la inceputul anului viitor.

Alaturi de Mercedes-ul G-Class, Land Rover Defender este unul dintre cele mai capabile vehicule de off-road din istoria auto. Deasemenea, cu o productie care s-a intins de-a lungul a 65 de ani, este si unul dintre cele mai longevive modele din industrie.

Ultimul exemplar Defender a iesit de pe linia de asamblare in ianuarie 2016 iar acum a venit momentul sa facem cunostinta cu o noua generatie a celebrului model britanic. Prototipurile au tot fost surprinse in teste si s-a putut observa ca Land Rover pastreaza forma patratoasa care a consacrat acest model dar si aduce unele imbunatatiri necesare.

La finalul anului trecut, producatorul britanic chiar a publicat cateva imagini oficiale din perioada de testare din SUA, acolo unde noul Defender a fost evaluat la temperaturi cuprinse intre 5 si 50 de grade Celsius si pe diferite suprafete de rulare.

Pana acum reprezentantii Land Rover nu au precizat o data concreta de lansare, dar seful departamentului de comunicare din cadrul Jaguar Land Rover a vorbit despre acest subiect intr-un interviu recent.

Potrivit lui Tim Krieger, Land Rover are doua variante posibile: "Inca nu am decis daca il prezenta in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt sau daca pregatim un eveniment separat," ar fi spus acesta.

Ca o completare, Salonul Auto de la Frankfurt urmeaza sa-si deschida portile in perioada 12 - 22 septembrie 2019. In aceste conditii, primele exemplare ar urma sa ajunga pe piata la inceputului lui 2020.

Cele mai multe voci sustin ca Land Rover urmeaza sa asambleze noul Defender la uzina din Slovacia si intentioneaza sa vanda chiar si 100.000 de exemplare anual.

Distribuie pe Facebook
mai multe