Imagini noi cu BMW-ul care a starnit un val de critici. Versiunea de serie pastreaza detaliile controversate ale conceptului

Imagini noi cu BMW-ul care a starnit un val de critici. Versiunea de serie pastreaza detaliile controversate ale conceptului
  • BMW publica mai multe imagini cu versiunea de pre-productie a conceptului X7
  • Modelul de serie preia grila controversata a prototipului expus in septembrie
  • Rivalul SUV-urilor Bentley Bentayga si Mercedes GLS ajunge la vanzare anul viitor
Distribuie pe Facebook

BMW a publicat la mijlocul acestei saptamani mai multe imagini cu versiunea de pre-productie a conceptului X7. Dupa cum putem vedea si in aceste fotografii, modelul de serie va prelua grila controversata a prototipului expus in urma cu doar doua luni.

Cu numai doua luni in urma, cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie, BMW dezvaluia conceptul primului X7 din istoria companiei.

La mijlocul acestei saptamani, producatorul bavarez a publicat primele fotografii oficiale cu versiunea de pre-productie a SUV-ului respectiv, care va ajunge in showroom-uri chiar anul viitor.

Si, dupa cum putem observa inclusiv in imaginile respective, modelul de serie va prelua mai multe detalii controversate ale variantei concept, printre care si grila uriasa a radiatorului.

BMW X7 - Versiunea de serie

Primul calup de fotografii cu versiunea de pre-productie a viitorului BMW X7 nu este completat, din pacate, si de o serie de informatii tehnice cu privire la concurentul lui Mercedes GLS.

Drept urmare, nu avem ce face altceva decat sa readucem in discutie zvonurile potrivit carora noua nava amiral a gamei de SUV-uri bavareze va fi construit pe platforma de Seria 7.

Totodata, se speculeaza ca primul X7 din istoria companiei BMW va ajunge in showroom-uri alaturi de o gama variata de motorizari supraalimentate, dintre care unele chiar cu 12 cilindri in V.

Vor fi oferite, de altfel, si sisteme de propulsie hibrid, anumite voci indicand ca va fi preluat ansamblul cu un motor electric si o unitate 2.0 turbo pe benzina folosit de 740e iPerformance.

Intr-un final, despre viitorul SUV de lux din gama producatorului bavarez se mai spune si ca va fi oferit inclusiv intr-o varianta cu patru scaune individuale, care sa rivalizeze cu Bentley Bentayga.

Odata lansat pe piata, primul X7 din istoria companiei BMW va deveni membrul cu numarul sapte al familiei X, formata in prezent din modele precum X1, X2, X3, X4, X4, dar si X6.

BMW X7 - Versiunea de serie

BMW X7 - Versiunea de serie

BMW X7 - Versiunea de serie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze BMW X7 - Versiunea de serie
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Decembrie 2017