Imaginile astea o demonstreaza. Noul Opel Zafira Facelift e cel mai sexy monovolum al momentului

Imaginile astea o demonstreaza. Noul Opel Zafira Facelift e cel mai sexy monovolum al momentului
  • Noul Opel Zafira Facelift a fost prezentat oficial la inceputul lunii trecute
  • Versiunea imbunatatita a monovolumului german porneste de la 21.990 euro
  • Clientii vor avea la dispozitie diverse unitati pe benzina, motorina si chiar gaz
Distribuie pe Facebook

Despre noul Opel Zafira Facelift am tot scris si vorbit in ultima perioada de timp, insa astazi este vorba despre o situatie cu adevarat speciala: avem primele imagini reale cu versiunea imbunatatita a monovolumului german.

A debutat oficial chiar la inceputul lunii trecut si a castigat numerosi fani cu aspectul sau. Dupa cum precizam si la momentul respectiv, noul Opel Zafira Facelift - caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, iese in evidenta printr-un design extrem de atragator, caruia cu greu ii gasesti vreun cusur.

Nu este insa nevoie sa ne crezi pe cuvant, ci te poti convinge si singur de cele spuse in randul de mai sus multumita primelor fotografii reale cu versiunea imbunatatita a monovolumului german - finisata in cazul de fata intr-o interesanta nuanta de rosu, respectiv decorata cu tapiterie de culoare neagra si cusaturi contrastante.

Opel Zafira Facelift - Poze RealeOpel Zafira Facelift - Poze Reale

Opel Zafira Facelift - Poze Reale

Doar cuvinte de lauda avem de spus si despre capacitatea de incarcare a noului Opel Zafira Facelift, el oferind intre 710 si 1.860 de litri pentru depozitarea bagajelor. Apoi este randul tehnologiilor sa se faca stiute, lista cu dotari disponibile in standard sau contracost incluzand numeroase sistem de siguranta active.

Pe langa deja celebrele High Beam Assist, Traffic Sign Assist, Following Distance Indication, Forward Collision Alert, Lane Departure Warning sau Adaptive Cruise Control, versiunea imbunatatita a monovolumului german mai ofera la nivel de echipamente si faruri AFL LED, camere frontale Opel Eye, hot-spot Wi-Fi sau compatibilitate Apple CarPlay / Android Auto.

In ceea ce priveste gama de motorizari, reamintin ca noul Opel Zafira Facelift este disponibil la vanzare alaturi de unitati variate pe benzina, motorina si chiar gaz. De la 21.990 euro.

Opel Zafira Facelift - Poze Reale

Opel Zafira Facelift - Poze Reale

Opel Zafira Facelift - Poze Reale

Opel Zafira Facelift - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Opel Zafira Facelift - Poze Reale
mai multe