Imaginile care anunta intoarcerea regelui. Toyota dezvaluie oficial cea de-a cincea generatie a modelului Land Cruiser. Cum arata in realitate

Imaginile care anunta intoarcerea regelui. Toyota dezvaluie oficial cea de-a cincea generatie a modelului Land Cruiser. Cum arata in realitate
  • Imaginile care anunta intoarcerea regelui
  • Toyota dezvaluie oficial cea de-a cincea generatie a modelului Land Cruiser
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele elemente demne de mentionat se numara si bare anti-ruliu ce pot fi dezactivate la simpla apasare a unui buton.

Dezvelita lumii intregi acum mai bine de doua saptamani - inca de la inceputul lunii lui august, cea de-a cincea generatie a legendarei Toyota Land Cruiser stie - cu siguranta - cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior, respectiva creatie - a carei lungime depaseste pragul de 4.9 metri - se remarca in special prin designul retro al caroseriei cu cinci portiere in echipare, insa nici scaunele multifunctionale, incalzite si racite, de la nivelul departamentului interior nu vor trece intocmai neobservate / neapreciate. Ba dimpotriva - am putea spune.

Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri, la vanzare, in urmatoarea perioada de timp, inainte de sfarsitul anului 2023, reteta cu pricina isi va intampina potentialii cumparatori alaturi de o motorizare diesel in patru cilindri, de 2.8 litri, ce livreaza ambelor punti - prin intermediul unei transmisii automate cu opt rapoarte - aproximativ 204 CP, seria detaliilor demne de precizat continuand cu o capacitate de tractare de pana la 3.500 de kilograme, cu bare anti-ruliu controlate cu ajutorul butonului inscriptionat cu SDM din vecinatatea cotierei etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 August 2023