Imaginile care baga frica in Audi si BMW. Cum arata noul Mercedes S-Class FACELIFT

  • Mercedes publica primele imagini si detalii ale noului S-Class Facelift
  • Limuzina germana prezinta un design modificat la interior si exterior
  • Imbunatatirile continua la nivel de motorizari si tehnologii disponibile
Distribuie pe Facebook

Patru ani mai tarziu de la momentul lansarii sale oficiale, actuala generatie a modelului Mercedes S-Class primeste un binemeritat facelift.

Asa cum au promis anterior, oficialii Mercedes au publicat la mijlocul lunii aprilie primele fotografii si informatii referitoare la versiunea imbunatatita a limuzinei S-Class W222.

Disponibila la vanzare incepand incepand cu vara lui 2017, noua nava amiral a companiei germane anunta mai multe schimbari la nivel de exterior, unele inspirate chiar de proaspat lansatul E-Class.

Mercedes S-Class Facelift

Mercedes S-Class Facelift

Redesenarilor aplicate grilei frontale, blocurilor optice cu LED-uri, dar si spoilerelor fata / spate sau jantelor din aliaj li se alatura diverse restilizari interioare care au, in prim plan, volanul.

Intr-o alta ordine de idei, versiunea imbunatatita a limuzinei Mercedes S-Class W222 adopta o 'unitate' cu design in trei spite si butoane tactile ce permit actionarea tuturor comenzilor sistemului de infotainment.

Tot aici, noua nava amiral a companiei germane introduce tehnologia ENERGIZING comfort, capabila sa le induca pasagerilor o stare de bine prin modificarea anumitor setari ale scaunelor, climatizarii etc.

Pe plan tehnic, aparitia versiunii de motorizare 560 4Matic cu 469 cai putere din 3.982 centimetri cubi si posibilitatea dezactivarii a patru dintre cei opt cilindri prezenti la datorie se numara printre principalele surprize.

Mercedes S-Class Facelift

Mercedes S-Class Facelift

Urmeaza apoi variantele 350 si 400 d, puse in miscare de un turbodiesel cu sase cilindri in linie - primul astfel de propulsor din ultimele aproximativ doua decenii, ce scoate 286, respectiv 340 CP din trei litri.

O alta noutate care i se datoreaza facelift-ului aplicat actualului Mercedes S-Class consta in montarea sub capota modelului 63 AMG a deja celebrului motor V8 bi-turbo de patru litri si, in cazul de fata, circa 612 cai putere.

Cateva luni mai tarziu de la premiera ei oficiala, nava amiral a companiei germane va primi si un benzinar cu sase cilindri in linie, insotit atat de un compresor electric, cat si de un sistem pe 48 de volti.

La final, imbunatatirile operate de inginerii germani vizeaza inclusiv echipamentele ce fac posibil condusul autonom, tehnologiile deja existente fiind modernizate si livrate la pachet alaturi de unele proaspat introduse.

Mercedes S-Class Facelift

Mercedes S-Class Facelift

Mercedes S-Class Facelift

Mercedes S-Class Facelift

Mercedes S-Class Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (74) Poze Mercedes S-Class Facelift
mai multe