Imaginile care le dau fiori nemtilor de la BMW. Noua generatie a fost testata alaturi de X5

Imaginile care le dau fiori nemtilor de la BMW. Noua generatie a fost testata alaturi de X5
  • Aceasta este noua Kia Sorento
  • Masina va debuta oficial la Geneva
  • Gama de motoare ramane un mister
Distribuie pe Facebook

O prima aparitie in public a respectivei masini va avea loc chiar la inceputul acestei primaveri, cu ocazia Salonului Auto organizat la Geneva intre 5 si 15 martie.

La mai bine de jumatate de an dupa ce a fost surprinsa alaturi de noul BMW X5, urmatoarea generatie a celebrei Kia Sorento renunta la aproape toate secretele sale. Si subliniem aproape, masina programata sa debuteze cu ocazia Salonului Auto organizat la Geneva intre 5 si 15 martie pastrand momentan sub lacat toate acele detalii legate de unitatile care vor compune gama de motorizari.

Stim, in schimb, ce vor "primi" cumparatorii in materie de pachet estetic, grila supradimensionata a radiatorului, dar si stopurile duble numarandu-se printre cele mai interesante elemente exterioare.

Noua Kia Sorento - Primele poze

In interior, departe de privirile curiosilor, urmatoarea generatie a celebrei Kia Sorento promite sa-si intampine pasagerii alaturi de materiale premium, insertii metalice, dar si ornamente cu efect de lemn. Meniul disponibil continua cu perechea de display-uri color din partea superioara a panoului de bord, care afiseaza atat instrumentele de bord digitale, cat si sistemul de infotainment.

Din primele informatii date publicitatii, masina programata sa debuteze cu ocazia Salonului Auto organizat la Geneva intre 5 si 15 martie este construita pe o arhitectura complet noua.

Urmatoarea generatie a celebrei Kia Sorento reprezinta fructul colaborarii dintre studio-urile de design din Europa, Coreea de Sud si America de Nord. Primele exemplare ar trebui sa ajunga in showroom-urile companiei producatoare inainte de sfarsitul acestui an, insa preturile de vanzare raman - cel putin pentru moment - unul dintre marile mistere ale SUV-ului cu trei randuri de scaune.

Noua Kia Sorento - Primele poze

Noua Kia Sorento - Primele poze

Noua Kia Sorento - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Noua Kia Sorento - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Februarie 2020