Pozele care le dau fiori nemtilor de la BMW. Noua generatie e testata alaturi de X5

Pozele care le dau fiori nemtilor de la BMW. Noua generatie e testata alaturi de X5
  • Noua Kia Sorento a fost surprinsa in teste alaturi de un BMW X5
  • SUV-ul sud-coreean nu lasa la vedere nici macar un singur detaliu estetic
  • Lansarea oficiala va avea loc cel mai probabil anul viitor
Distribuie pe Facebook

O lansare pe piata a SUV-ului camuflat 'din cap pana-n picioare' ar putea avea loc inainte de sfarsitul anului viitor, potrivit celor mai recente informatii neoficiale.

Anuntata cu surle si trambite la jumatatea acestei decade, actuala Kia Sorento se apropie incet, dar sigur de sfarsitul carierei sale. O demonstreaza inclusiv mai multe imagini spion realizate recent in Alpii Elvetieni, care surprind urmatoarea generatie a SUV-ului sud-coreean in teste, alaturi de un... BMW X5.

Complet camuflat, prototipul fotografiat pe strazile Europei nu lasa la vedere nici macar un singur detaliu al caroseriei in cinci portiere, insa nu ar fi de mirare ca design-ul exterior sa cuprinda anumite elemente angulare, in stilul ultimelor produse din gama asiaticilor.

Totodata, un mare mister raman si ingredientele care vor forma reteta interioara a noii Kia Sorento. Si de-aceasta data insa, modele precum Stinger, Ceed sau Telluride ar putea reprezenta surse de inspiratie, caz in care viitoarea generatie a SUV-ului sud-coreean va adopta un display tactil in varful plansei de bord.

In ceea ce priveste pachetul tehnic, cele mai recente informatii neoficiale vorbesc chiar si despre diferite sisteme de propulsie alternativa - atat Hybrid, cat si Plug-in Hybrid, care sa insoteasca (sau nu) motoarele cu ardere interna, pe benzina si motorina, oferite in prezent.

Daca mai era nevoie de precizat inca o data, urmatoarea Kia Sorento este asteptata sa ajunga in showroom-uri inainte de sfarsitul anului 2020. Acum ramane de vazut daca noua generatie a SUV-ului sud-coreean va imprumuta cateva caracteristici si de la proaspat (re)lansatul BMW X5, alaturi de care a iesit in teste.

Kia Sorento - Poze spion

Kia Sorento - Poze spion

Kia Sorento - Poze spion

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (38) Poze Kia Sorento - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 6 Iunie 2019