In sfarsit, l-am gasit! El este cel mai atragator sedan al momentului.

In sfarsit, l-am gasit! El este cel mai atragator sedan al momentului.
  • Volvo a publicat recent primele imagini ale noului S90 R-Design
  • Sedanul suedez promite un plus de sportivitate atat la nivel exterior, cat si la nivel interior
  • De un tratament similar a avut parte si proaspat lansatul V90
Distribuie pe Facebook

Chiar daca pare genul de masina care nu mai are nevoie de niciun fel de imbunatatire, ei bine... adevarul este ca si in cazul diamantului Volvo S90 se mai pot slefui unul, doua detalii.

Anuntat cu surle si trambite la sfarsitul anului trecut, noul Volvo S90 este fara doar si poate unul dintre cele mai atragatoare sedanuri ale momentului.

Blocurile optice caracterizate de LED-uri stilizate sub forma ciocanului lui Thor, linia plafonului care ne duce cu gandul la fastback-urile de alta data sau interiorul ce combina stilul cu functionalitatea intr-un pachet de vis sunt doar cateva din punctele forte ale automobilului suedez de clasa mare.

Iar vestile bune nu se opresc aici, Volvo dezvelind zilele acestea o versiune si mai dezirabila a rivalului sau pentru Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class.

Volvo S90 si V90 R-DesignVolvo S90 si V90 R-Design

Volvo S90 si V90 R-Design

Vorbim, bineinteles, despre varianta R-Design, care se remarca printr-un plus vizibil de sportivitate multumita spoilerelor fata / spate restilizate in acest sens. Cu cateva modificari ne intalnim, de asemenea, si la nivelul grilei radiatorului, respectiv capotei portbagajului ori jantelor din aliaj.

Cat despre meniul interior, lista cu ingrediente magice include acum volan sport in trei spite, scaune cu suport lateral marit, dar si ornamente specifice.

Despre gama de motorizari nu avem inca niciun fel de informatie, insa este de asteptat ca noua versiune Volvo S90 R-Design sa fie disponibila la vanzare alaturi de aceleasi propulsoare supraalimentate pe benzina si motorina, in patru cilindri si cu capacitati de doi litri, precum varianta standard.

Preferi intotdeauna break-ul in dauna sedanului? Atunci te vei bucura sa auzi ca de un tratament similar a avut parte si proaspat lansatul V90!

Volvo S90 si V90 R-Design

Volvo S90 si V90 R-Design

Volvo S90 si V90 R-Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (34) Poze Volvo S90 si V90 R-Design
mai multe