In urma cu un deceniu uimea o lume intreaga. 10 ani de PORSCHE PANAMERA marcati de o editie speciala

  • Porsche Panamera a fost lansat in urma cu 10 ani
  • Cei 10 ani de serviciu marcati cu o editie speciala
  • Vopsea exterioara neagra si jante aurii
Distribuie pe Facebook

Porsche Panamera a implinit 10 ani iar nemtii marcheaza momentul cu o editie speciala botezata sugestiv 10 Years Edition. Primele exemplare sunt asteptate sa ajunga pe piata in prima parte a lui 2020.

In 2009, cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai, nemtii de la Porsche uimeau audienta cu un model nemaintalnit pana atunci in gama lor. Este vorba despre Panamera, un sedan de lux cu alura de coupe si motor frontal.

Porsche Panamera 10 Years Edition

Multi fani inraiti ai brand-ului din Stuttgart au fost "deranjati" de acest model, insa clientii si majoritatea jurnalistilor de specialitate l-au laudat inca de la inceput. Pietele pe care a prins cel mai bine sunt, desigur, China si Statele Unite ale Americii.

Porsche Panamera 10 Years Edition

Panamera a implinit acum 10 ani de serviciu iar pentru a marca acest moment, Porsche a anuntat debutul unei editii speciale 10 Years Edition.

Toate exemplare care vor purta aceasta emblema aniversara vor fi finisate in negru lucios si vor fi incaltate cu jante Sport Design de 21 de inch in nuanta White Gold Metallic. Pe portierele fata si in partea dreapta a bordului va trona logo-ul Panamera 10 vopsit in acelasi White Gold Metallic ca jantele.

Porsche Panamera 10 Years Edition

Fiind vorba despre un Panamera special, Porsche pune la bataie o gama larga de dotari care in mod normal sunt optionale. Spre exemplu sistemul ParkAssist cu Surround View, farurile LED matrix, PDLS Plus, Lane Change Assist, Lane Keep Assist, portiere cu soft-close, sistem audio Bose, suspensia pneumatica adaptiva sau scaunele reglabile in 14 moduri cu logo-ul Porsche pe tetiere.

Porsche Panamera 10 Years Edition

Editia speciala 10 Years Edition poate fi comandata in Germania numai alaturi de versiunile Panamera 4 si Panamera 4 E-Hybrid (inclusiv variantele Sport Turismo), aceasta din urma fiind insotita de incarcatorul de 7.2 kW si nu de cel cu capacitatea de 3.6 kW cu care vine in echiparea standard.

Primele exemplare sunt asteptate sa ajunga in showroom-uri in prima parte a anului viitor.

Porsche Panamera 10 Years Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Porsche Panamera 10 Years Edition
mai multe