In versiunea 4x4 atinge mult mai repede suta. Test de acceleratie cu SEAT Leon Cupra 300 4Drive

In versiunea 4x4 atinge mult mai repede suta. Test de acceleratie cu SEAT Leon Cupra 300 4Drive
  • Noul SEAT Leon Cupra 300 4Drive ofera un 2.0 turbo de 300 CP
  • Echiparea standard cuprinde o cutie DSG si un sistem 4x4
  • Acceleratia pana la 100 km/h dureaza, oficial, 4.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Dupa mai multe cereri si insistente din partea fanilor, oficialii SEAT au cedat intr-un final presiunilor si au inceput sa ofere actualul Leon Cupra inclusiv intr-o versiune 4x4.

Asa cum anuntam insa si la momentul premierei sale mondiale, noul SEAT Leon Cupra 300 4Drive este disponibil la vanzare exclusiv intr-o varianta break.

Pe piata din Romania, automobilul spaniol porneste de la 34.755 de euro si ofera inca din echiparea standard o cutie automata de tip DSG, cu sase rapoarte.

Oficial, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza intr-un timp de numai 4.9 secunde, pe cand viteza maxima a fost limitata la 250 km/h.

Daca mai era nevoie de precizat, noul SEAT Leon Cupra 300 4Drive ofera o putere maxima de 300 CP, dupa cum o sugereaza si denumirea sa, de altfel.

Modelul companiei auto spaniole are o capacitate de incarcare a portbagajului de 580 de litri si isi intampina pasagerii alaturi o lunga lista cu echipamente.

Exceptand cutia DSG si sistemul 4x4, pachetul standard mai cuprinde si faruri Full-LED, sapte airbag-uri sau un ecran tactil cu diagonala de 6.5 inch, de exemplu.

Fara niciun fel de cost suplimentar sunt oferite, de asemenea, si climatizarea automata, tapiteria cu alcantara, diferentialul electronic ori suspensia adaptiva.

La capitolul optionale notabile, noul SEAT Leon Cupra 300 4Drive anunta mai multe sisteme de siguranta activa, navigatie plus, trapa panoramica s.a.m.d.

Distribuie pe Facebook
mai multe