Inca o palma data nemtilor: Honda lanseaza masina la care VW doar viseaza

Inca o palma data nemtilor: Honda lanseaza masina la care VW doar viseaza
  • Honda publica noi fotografii si informatii oficiale despre cea mai recenta generatie a subcompactei Jazz
  • Masina proiectata pentru a concura impotriva unor nume precum Volkswagen Polo ofera in standard un airbag central
  • Propulsia este asigurata de un sistem hibrid cu putere de 109 CP si consum de 4.5 litri la 100 de kilometri
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune culmineaza cu airbag-ul central, pe care compania producatoare il ofera in standard, fara costuri suplimentare.

Honda publica la inceputul acestei saptamani noi fotografii si informatii oficiale cu privire la cea mai recenta generatie a subcompactei Jazz, masina proiectata pentru a concura impotriva unor nume precum Volkswagen Polo fiind prima din segmentul in care activeaza ce ofera in standard un airbag central.

Montata in partea din spate a scaunului ocupat de catre persoana aflata la volan, ei bine... respectiva componenta are rolul de a proteja soferul si pasagerul fata in cazul unei coliziuni laterale, daca mai era cumva nevoie de mentionat.

Noua Honda Jazz

Noua Honda Jazz

Pentru o eficienta maxima, airbag-ul central pe care Honda il ofera in dotarea standard a celei mai recente generatii a subcompactei Jazz este livrat la pachet alaturi de centuri pretensionate si o noua cotiera centrala, mai inalta decat anterior. Astfel, gradul de protectie al capului, la impact, urca pana la 98%.

Anuntata inca de la finele anului trecut, masini proiectata pentru a concura impotriva unor nume precum Volkswagen Polo se mai poate lauda, totodata, si cu doua airbag-uri integrate in bancheta spate, ce ii protejeaza pe pasageri...

... de un impact direct cu portierele sau montantii C in cazul unei coliziuni laterale. Inutil de mentionat, cea mai recenta generatie a subcompactei Honda Jazz ofera inclusiv nenumarate sisteme de siguranta activa, printre care si pilot automat adaptiv, asistent pentru mentinerea benzii de rulare, franare autonoma etc.

Sub capota, clientii europeni ai masinii proiectate pentru a concura impotriva unor nume precum Volkswagen Polo mizeaza exclusiv pe un sistem de propulsie hibrid, cu o putere maxima de 109 CP si un consum mediu de 4.5 litri la 100 km.

Noua Honda Jazz

Noua Honda Jazz

Noua Honda Jazz

Noua Honda Jazz

Noua Honda Jazz

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Noua Honda Jazz
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Mai 2020