Infiniti G37x S - Noul sedan sport cu tractiune integrala a sosit

Infiniti G37x S - Noul sedan sport cu tractiune integrala a sosit
Combinand stilul indraznet si performantele dinamice cu siguranta oferita de tractiunea integrala, modelul G37x S este cel mai nou membru al gamei Infiniti G Sedan. Este pentru prima data cand versiunea S, cea mai sportiva versiune oferita de Infiniti, este disponibila pe un model cu tractiune integrala din gama G. In trecut, numai versiunea GT era disponibila cu tractiune integrala.
Distribuie pe Facebook

La fel ca toate modelele din gama G, G37x S este propulsat de un motor V6 de 3.7 litri si 320 CP, cuplat la o transmisie automata cu 7 trepte, cu padele pentru schimbarea vitezelor. Este o combinatie datorita careia masina accelereaza de la 0 la 100 km/h in numai sase secunde.

Masina este echipata cu sistemul de tractiune integrala Infiniti cu detectare a cuplului, ceea ce asigura practic un ritm constant indiferent de vreme sau suprafata de rulare. Masina atinge o viteza maxima de 240 km/h, iar consumul oficial de carburant - in ciclul combinat, este de 11 l/100 km, emisiile de CO2 fiind de 255 g/km.

Preturile pentru cel mai nou model G incep de la 53.700 euro cu TVA inclus. Infiniti G37x S, singurul model cu tractiune integrala din gama G pentru 2012, se distinge prin caracteristicile specifice versiunii S, precum emblema S rosie, jante sport de 18" din aliaj si faruri cu sticla fumurie. In interior, printre dotari se numara scaunele sport, cu reglaj electric pe 14 directii pentru sofer, pedalele si suportul pentru picior din aluminiu.

Totodata, modelul G37x S dispune de pachetul multimedia Conectiviti+ cu sistem de navigatie pe hard-disc (HDD) si sistem Bose(r) Premium Sound System cu 10 difuzoare, camera pentru mersul cu spatele si ecran touch screen de inalta rezolutie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Aprilie 2012