Infiniti M35h Business Edition - Pe banda de viteza catre succesul in afaceri

Infiniti M35h Business Edition - Pe banda de viteza catre succesul in afaceri
Abordarea "fara compromisuri" a Infiniti in ceea ce priveste performanta automobilelor de lux atinge noi culmi, cu o versiune speciala a modelul Infiniti M35 hibrid optimizata pentru utilizatorii business.
Distribuie pe Facebook
Noul Infiniti M35h Business Edition indeplineste toate cerintele, indiferent daca condusul este pentru afaceri sau pentru placere. Eficienta puterii motorului hibrid in timpul saptamanii de lucru se combina cu performantele uluitoare si farmecul la volan marca Infiniti pentru o experienta personala la volan de neuitat.
Cu un echilibru de capabilitati din domenii-cheie noul model editie limitata poate bifa toate elementele necesare. Cu o acceleratie de 0-100km/h in numai 5,5 secunde, modelul M35h Business Edition - inregistrat ca sedanul hibrid cu cea mai rapida acceleratie in anul 2011 de catre Guinness World Records - este, de asemenea, incarcat cu farmec pentru conducatorul auto, dar nu in detrimentul consumului de combustibil. 6.9 l/100km in ciclu combinat, dar zero consum si zero emisii de CO2 atunci cand sistemul inovator hibrid foloseste sistemele electrice silentioase pentru condus pe strazile aglomerate ale orasului. Nu se renunta nici la performanta in detrimentul emisiilor, avand emisii de 159g/km, situandu-se, in functie de tara, sub pragul de impozitare de 160g/km.
Nicio editie business nu ar fi completa fara elementele de siguranta cele mai avansate, iar M35h Business Edition vine dotat cu Faruri adaptive Bi-xenon (Adaptive Front-lighting System), camera marsarier, senzori de parcare si sistem de monitorizare a presiunii in anvelope (Tyre Pressure Monitoring System). Indiferent daca este utilizat pentru afaceri sau de placere, confortul este asigurat prin scaunele fata incalzite si ventilate, sistem Forest Air(r) de recirculare automata si control al climei, HDD Music Box si comanda vocala pentru sistemul de navigatie, sistem audio Bose(r) de inalta performanta cu 10 difuzoare si tehnologie Engine Harmonic Cancellation AudioPilot, tehnologie Bluetooth si conectivitate USB.

Infiniti M35h Business Edition - Pe banda de viteza catre succesul in afaceri

M35h Business Edition este pentru oamenii de afaceri care doresc sa-si pastreze individualitatea la volan, iar designul plin de emotie specific Infiniti distinge utilizatorul unei astfel de masini de multimea de masini office obisnuite. Sunt si mai multe practici bune de business in ceea ce priveste experienta de proprietate prin oferirea unor servicii client excelente din partea centrelor noi Infiniti care s-au deschis in majoritatea oraselor importante din Europa de Vest.
M35h Business Edition are un pret de lista de 47.079 euro, plus TVA avand sistemul de navigatie Connectiviti+ ca dotare standard. Singurul optional este vopseaua metalizata. In plus, oferte speciale de finantare cu rate lunare competitive pot fi disponibile in functie de tara.

Infiniti M35h Business Edition - Pe banda de viteza catre succesul in afaceri

"Pentru prima data am fost capabili sa cream Infinitiul perfect pentru afaceri apartinand clasei masinilor performante de lux", a declarat directorul de vanzari Infiniti Corporate Europa, Carlos Montenegro. "M35h Business Edition este pachetul complet pentru conducatorii corporate. Niciodata pana acum, condusul in interes de afaceri nu a fost atat de incitant sau condusul in interes personal asa de placut."
M35h Business Edition are la baza modelul M35h GT ce a fost anuntat mai devreme in 2012; moment ce a coincis cu confirmarea unei noi structuri extrem de competitive in ceea ce priveste pretul pentru hibrid. Noua varianta a Infiniti M35h are un motor hibrid V6 de 3,5 litri V6, cuplat la o transmisie automata cu 7 trepte si o putere totala pentru ambele motoare de 364 CP si 159g/km emisii de CO2.

Datorita motorului electric de 68 CP, baterii litiu ion si solutie inovatoare cu doua ambreiaje, M35h Business Edition este capabil sa mearga mai repede, mai departe si mai mult timp intr-un mod silentios, fara emisii modul electric decat alte masini hibride, un avantaj special in traficul aglomerat din oras. Motorul cu sistem start&stop si franarera regenerativa asigura accesarea modului eco cit mai des posibil. Intr-un maraton pentru masinile business ce a avut loc in Marea Britanie in 2011, modelul M35h a acoperit aproape jumatate din distanta totala doar in modul electric, doborand valoarea oficiala a consumului combinat de carburant cu 7%.

Infiniti M35h Business Edition - Pe banda de viteza catre succesul in afaceri

Distribuie pe Facebook
mai multe