Infiniti M37 si M56 - Misterul a fost dezvaluit

Infiniti M37 si M56 - Misterul a fost dezvaluit
Si iata ca modelul “misterios” al niponilor de la Infiniti, a fost dezvaluit recent, in cadrul 59th Annual Pebble Beach Concours d'Elegance din Monterey, California.
Distribuie pe Facebook
Modelul poarta aceeasi litera de mister, respectiv „M”, si reprezinta o noutate pentru piata europeana, in America aflandu-se deja la a treia generatie. Totusi, acest aspect nu a reprezentat un impediment pentru oficialii companiei, aruncand automobilul in categoria „grea” a sedanurilor premium.

Noul M vine cu modificari serioase la partea de exterior, fata de generatia anterioara, cu linii special desenate, pastrand noua linie a companiei. Interiorul denota clasa premium din care face parte acest sedan, viitorii clienti simtind luxul pana la piele. De ce spun asta? Pentru ca noul M prezinta exces de lux: piele, lemn si diferite metale, toate acestea rezultand eleganta si exclusivitate.

In ceea ce priveste motorizarea, noul M va fi oferit in doua versiuni: un M37 – 3.7 L V6, ce produce circa 330 CP si un M56 – 5.6 L V8 de 400 CP, versiune ce nu va fi disponibila pe piata europeana. M56 va fi inlocuit in Europa cu un motor Renault V6, ce va genera circa 265 CP. Oficialii nu au dezvaluit insa daca noul M va dispune sau nu de tractiune integrala, acest fapt fiind de asteptat.

Niponii de la Infiniti iau in vizor circa 32 de piete, inclusiv Europa de Vest, avand printre competitorii directi nume precum: Audi A6, Seria 5 sau E Class. Automobilul va fi pus in vanzare incepand cu cel de-al doilea semestru al anului 2010.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Infiniti M37 & M56
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 August 2009