Infiniti pregateste modelul IPL G Convertible

Infiniti pregateste modelul IPL G Convertible
Lansata in urma cu aproximativ un an de zile, in cadrul exclusivistului Pebble Beach Concours d'Elegance, gama de modele IPL a japonezilor de la Infiniti va creste in curand cu un nou membru. Mai exact, celebrul constructor din Tara Soarelui Rasare a anuntat recent ca pregateste modelul IPL G37 Convertible, ce va ajunge in showroom-uri incepand cu anul viitor.
Distribuie pe Facebook

Asa cum Audi are divizia RS, BMW divizia M, iar Mercedes divizia AMG, japonezii de la Infiniti au dat nastere anul trecut diviziei de modele performante IPL. Sau, mai pe indelete, Infiniti Performance Line.

La acest moment, celebrul constructor din Tara Soarelui Rasare ofera tuturor clientilor doritori de senzatii extreme un singur model, ce se regaseste in persoana coupe-ului IPL G Coupe. In curand insa, familia IPL se va imbogati cu un nou membru si, in acelasi timp, cu primul reprezentant cabrio al modelelor japoneze reunite sub brandul Infiniti Performance Line.

Atat detaliile tehnice, cat si fotografiile oficiale cu viitorul model ce va purta logo-ul IPL lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa reamintim tuturor ca japonezii de la Infiniti au dezvaluit anul trecut, la Paris Motor Show 2010, versiunea concept a cabriolet-ului de inalta performanta la care se lucreaza acum - vezi fotografia principala.

In ceea ce priveste motorizarea, viitorul IPL G Convertible va ascunde sub capota cel mai probabil acelasi propulsor de care se bucura si versiunea cu acoperis fix - un V6 cu o capacitate cilindrica de 3.7 litri, modificat pentru a produce nu mai putin de 348 cai putere la 7.400 rpm si 374 Nm la 5.200 rpm. Intreaga putere va fi transmisa exclusiv rotilor spate prin intermediul unei cutii automate cu sapte trepte de viteza.

De asemenea, din pachet nu va lipsi nici diferentialul cu alunecare limitata, in timp ce suspensia, evacuarea si sistemul de franare vor fi modificate pentru a livra un maximum de performanta. La final, exteriorul va fi inzestrat cu un kit aerodinamic pe masura, componenta urmata indeaproape de un set de jante ce masoara 19 inci.

Viitorul Infiniti IPL G Convertible va fi dezvaluit oficial la Salonul Auto de la Los Angeles, eveniment ce ia startul in aproximativ trei luni, pe 18 noiembrie.

Distribuie pe Facebook
mai multe