Internetul, bata-l vina. Noua masina de la Volkswagen, dezvaluita inainte de lansarea oficiala!

Internetul, bata-l vina. Noua masina de la Volkswagen, dezvaluita inainte de lansarea oficiala!
  • Primele imagini ale noului Polo au ajuns pe internet
  • Subcompacta nemtilor de la VW prezinta un design familiar
  • Debutul oficial va avea loc chiar in orele urmatoare
Distribuie pe Facebook

Primele imagini ale noului Volkswagen Polo au scapat pe internet in cursul acestei dimineti, cu numai cateva ore inaintea prezentarii oficiale.

Chiar daca premiera sa mondiala va avea loc peste doar cateva ore, internetul nu mai are rabdare cu noul Volkswagen Polo si ne ofera inca de pe acum primele fotografii oficiale ale acestuia.

Vorbim, ce este drept, de numai doua imagini exterioare, care surprind cea de-a sasea generatie a subcompactei germane in doua dintre echiparile ei de top: versiunea R Line si, totodata, varianta GTI.

Dupa cum am putut vedea si anterior, atunci cand noul Polo a fost surprins complet necamuflat, designerii VW au pastrat la minimum modificarile aduse caroseriei, restilizarea vizand doar anumite detalii.

Avem, asadar, un aspect familiar, care a suferit mici schimbari la nivel de spoilere si blocuri optice, cea de-a sasea generatie a subcompactei germane lasand senzatia ca s-a inspirat din Golf Facelift.

In ceea ce priveste interiorul, materialele care sa ne lamureasca cu privire la acest departament lipsesc cu desavarsire pentru moment, astfel ca ne indreptam atentia asupra meniului tehnic.

Sau, mai corect spus, asupra zvonurilor ce anunta ca noul VW Polo va fi construit pe aceeasi platforma MQB-A0 precum ultimul Ibiza, in timp ce propulsia va fi asigurata de unitati in trei sau patru cilindri.

Noul VW Polo - Primele poze oficiale

Noul VW Polo - Primele poze oficiale

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Iunie 2017