Internetul le-a stricat iar planurile nemtilor de la BMW. Acesta este noul Z4 in toata splendoarea lui

Internetul le-a stricat iar planurile nemtilor de la BMW. Acesta este noul Z4 in toata splendoarea lui
  • Primele imagini cu noul Z4 au fost scapate pe internet
  • Ar putea debuta la Pebble Beach
  • Cel din imagini este varful de gama X4 M40i
Distribuie pe Facebook

Primele imagini cu noul BMW Z4 au aparut de nicaieri pe internet. Decapotabila bavarezilor este dezvoltata in paralel cu noua Toyota Supra, si este asteptata sa debuteze oficial cu ocazia Concursului de Eleganta de la Pebble Beach.

Constructorul bavarez de automobile a anuntat cu ceva timp in urma ca va fi prezent la Concursul de Eleganta de la Pebble Beach si toata lumea se asteapta ca acesta sa fie momentul in care sa facem cunostinta cu noul Z4.

2019 BMW Z4

Pana atunci insa, admira sportiva germana in aceste imagini aparute cu putin timp in urma pe internet. Vestea buna este ca versiunea de productie este foarte asemanatoare cu conceptul Z4 prezentat in urma cu un an in cadrul aceluiasi eveniment. Cu alte cuvinte, arata extraordinar.

2019 BMW Z4

In fata a fost pastrata forma farurilor, grila lata si mai ingusta ca de obicei, prizele de aer din spoiler (mai mici totusi), care este la randul lui foarte sculptat, pe lateral avem o priza de aer in spatele rotilor fata si aceeasi linie proeminenta care trece pe deasupra manerelor de deschidere a portierelor.

2019 BMW Z4

Designul partii dorsale are cateva detalii imprumutate de la noul Seria 8, precum stopurile orizontale sau prelungirea portbagajului. Tot aici se poate observa emblema M40i, semn ca in aceste imagini este nimeni altul decat varful de gama Z4.

2019 BMW Z4

Asta inseamna ca sub capota regasim un propulsor twin-turbo de 3.0 litri, cu sase cilindri in linie, capabil de 380 de cai putere. Pe acesta l-ar putea imprumuta si noua Toyota Supra in versiunea de top. Asa cum bine stii, cele doua modele sunt dezvoltate in paralel si impart mai multe componente.

2019 BMW Z4

Pe langa aceasta motorizare, Z4 M40i va veni cu amortizoare controlate electronic, diferential spate blocat si un sistem de franare performant.

2019 BMW Z4

Noul BMW Z4 va fi asamblat la uzina Magna Steyr din Austria si este asteptat sa debuteze pe piata, cel mai probabil, la inceputul anului viitor.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze 2019 BMW Z4
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 August 2018