Internetul scoate la iveala macheta noului Volvo V90. Cum arata break-ul suedez

Internetul scoate la iveala macheta noului Volvo V90. Cum arata break-ul suedez
  • Internetul scoate la lumina macheta noului Volvo V90
  • Break-ul suedez ne intampina printr-un design modern, a la XC90
  • De la acelasi XC90 provine inclusiv gama de motorizari
Distribuie pe Facebook

Asteptat sa-si faca aparitia in cursul anului 2016, inlocuitorul batranului S80 va avea parte inclusiv de o versiune pentru... familisti.

Proiectat pentru a concura impotriva modelelor Audi A6 Avant, BMW Seria 5 Touring si Mercedes E-Class T, noul Volvo V90 promite un design modern, inspirat de ultima generatie a SUV-ului XC90.

Drept urmare, lista cu atractii principale include la nivel exterior o grila frontala generoasa, pozitionala la un unghi de aproape 90 de grade, plus un set de faruri alungite, ce ascund LED-uri trasate sub forma literei T.

Nu vor trece insa neobservate nici capota bombata a motorului, aripile laterale proeminente sau stopurile supradimensionate, livrate la pachet alaturi de un set de jante cu design in cinci spite.

Volvo V90 - MachetaVolvo V90 - Macheta

Acum, in ceea ce priveste interiorul noului Volvo V90, tinem sa precizam inca de la bun inceput ca fotografiile ce surprind departamentul cu pricina lipsesc cu desavarsire din peisaj. Cel putin la acest moment.

Si totusi, nu trebuie sa fii neaparat un geniu pentru a realiza ca rivalul suedez al modelelor Audi A6 Avant, BMW Seria 5 Touring si Mercedes E-Class T va avea un design inspirat de acelasi ultim XC90.

De asemenea, cea de-a doua generatie a popularului SUV va asigura si gama de motorizari formata exclusiv din propulsoare supraalimentate - atat pe benzina, cat si pe motorina, cu capacitati cilindrice de doi litri.

Intr-o alta ordine de idei, meniul noului Volvo V90 porneste cu optiunile D4 si D5 de 190, respectiv 225 CP, lista cu unitati disponibile continuand cu un T5 de 254 CP.

Cele mai interesante alegeri abia acum sosesc insa, T6-le cu turbina si compresor de 320 CP, respectiv T8-ul cu turbina, compresor si motor electric pentru 400+ CP reprezentand principalele atractii la capitolul motorizari.

Volvo V90 - Macheta

Volvo V90 - Macheta

Volvo V90 - Macheta

Sursa Foto: CarNewsChina

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Volvo V90 - Macheta
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Octombrie 2015