Intr-un interior ca asta vei uita definitiv de Golf. IMAGINI REALE

  • Noul Hyundai i30 a debutat in cadrul Salonului de la Paris
  • Hatch-ul sud-coreean prezinta un design atragator
  • Clientii vor putea opta si pentru un 1.4 turbo de 140 CP
Distribuie pe Facebook

Aspectul estetic, gama de motorizari, dar si tehnologiile oferite, ei bine... toate aceste detalii transforma noul Hyundai i30 intr-un rival de temut pentru germanul Volkswagen Golf.

Multe s-au mai spus si scris in ultimul timp despre noul Hyundai i30, insa ziua de astazi este complet diferita de cele anterioare: si asta din pricina faptului ca ne aduce primele imagini reale ale hatch-ului sud-coreean.

Inainte insa de a ajunge la respectivele materiale foto, vrem sa reamintim ca generatia cu numarul trei a compactei asiatice anunta debutul sub capota al unui benzinar turbo de 1.4 litri si 140 de cai putere.

Hyundai i30 - Poze Reale

Hyundai i30 - Poze RealeHyundai i30 - Poze RealeHyundai i30 - Poze Reale

Hyundai i30 - Poze Reale

Tot pe lista cu propulsoare disponibile se inscriu si unitatile 1.0 T-GDI de 120 CP, 1.4 MPI de 100 CP sau propulsorul turbodiesel de 1.6 litri oferit in trei versiuni diferite de putere: cu 95, 110 sau 133 CP sub capota.

Din punct de vedere estetic, noul Hyundai i30 propune un design complet regandit la nivel de exterior, caracterizat de blocuri optice alungite, grila supradimensionata a radiatorului sau prize verticale de aer cu LED-uri incluse.

La interior, cea de-a treia generatie a hatch-ului sud-coreean anunta o plansa de bord - cu tot cu consola centrala si guri de ventilatie, desenata de la zero, in varful careia troneaza un ecran tactil de pana la opt inch.

Pe plan tehnologic, avem numeroase sisteme de siguranta active, precum Autonomous Emergency Braking, Front Collision Warning System, Smart Cruise Control, Blind Spot Detection, Rear Cross Traffic Alert, Lane Keeping Assist System etc.

Hyundai i30 - Poze Reale

Hyundai i30 - Poze Reale

Hyundai i30 - Poze Reale

Hyundai i30 - Poze Reale

Hyundai i30 - Poze Reale

Sursa Foto: Autoblog.com

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Hyundai i30 - Poze Reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Septembrie 2016