Intre ce scrie in fisa tehnica si ce se intampla in realitate nu exista nicio legatura. Uite cati cai are, de fapt, masina germana

Intre ce scrie in fisa tehnica si ce se intampla in realitate nu exista nicio legatura. Uite cati cai are, de fapt, masina germana
  • Un nou Audi RS4 Avant a fost lansat la sfarsitul anului trecut
  • Automobilul german ascunde sub capota un motor V6 de 444 CP
  • Competitorul lui BMW M3 si Mercedes C63 AMG a primit inclusiv 4x4
Distribuie pe Facebook

Anuntat la sfarsitul anului trecut, noul Audi RS4 Avant gazduieste in compartimentul motor un V6 bi-turbo de 2.9 litri si, teoretic, 444 de cai putere.

Suntem la mijlocul lui septembrie 2017, iar Salonul Auto de la Frankfurt tocmai si-a deschis portile. Audi prezinta in fata publicului larg cea de-a patra generatie a modelului RS4 Avant si abia a doua echipata cu o motorizare supraalimentata.

Asemeni originalului, noul competitor din Ingolstadt pentru BMW M3 si Mercedes C63 AMG gazduieste in compartimentul motor o unitate cu sase cilindri in V si doua turbine, de 2.9 litri si 444 de cai putere insa.

Transmisia automata cu opt trepte de viteza reprezinta o alta schimbare majora in viata modelului Audi RS4 Avant. Asa cum era de asteptat, fisa tehnica este completata si de-aceasta data de celebrul sistem de tractiune integrala quattro.

Puse cap la cap, toate aceste elemente ii permit noului competitor din Ingolstadt pentru BMW M3 si Mercedes C63 AMG sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 4.1 secunde.

Nu performantele propriu-zise ale celei de-a patra generatii a modelului RS4 Avant reprezinta insa tema principala a materialului in cauza, ci mai degraba discordanta intre puterea maxima anuntata de oficialii companiei Audi si... lumea reala.

Testat de curand pe un dyno din Marea Britanie, noul competitor din Ingolstadt pentru BMW M3 si Mercedes C63 AMG a scos la iveala un total de 460 CP, plus un cuplu motor superior valorii din fisa tehnica.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Iunie 2018