Italienii au gasit ac de cojocul nemtilor. Noua masina, dezvelita oficial in urma cu doar cateva momente

Italienii au gasit ac de cojocul nemtilor. Noua masina, dezvelita oficial in urma cu doar cateva momente
  • Italienii au gasit ac de cojocul nemtilor
  • Noua masina, dezvelita oficial in urma cu doar cateva momente
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie inclusiv un propulsor V6 cu doua turbine si o capacitate cilindrica de 3.0 litri - proiectat pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 530 de cai putere.

Asa cum au promis, italienii de la Maserati au publicat la sfarsitul lui martie primele fotografii si informatii oficiale ale mult anticipatului Grecale - o masina de peste 4.8 metri lungime ce concureaza impotriva unor produse precum Audi Q5, BMW X3 ori Mercedes GLC. Construita pe aceeasi platforma precum Alfa Romeo Stelvio, potrivit unor zvonuri si speculatii, respectiva creatie se remarca in special prin grila uriasa a radiatorului, insotita de lamele pozitionate pe verticala, daca mai trebuia precizat.

Maserati Grecale

Maserati Grecale

Maserati Grecale

Lista ingredientelor ce compun reteta de la nivelul departamentului exterior se mai poate lauda - printre altele, si cu o pereche de faruri instalate in portiunea de sus a partii din fata a caroseriei in cinci portiere, cu o capota bombata a motorului, aflata in imediata apropiere, dar si cu un set de praguri laterale proeminente sau stopuri unite cu o banda cromata ori de culoare neagra, de la caz la caz, ce definesc, alaturi de evacuarea cu pana la patru tobe de esapament, partea din spate.

Mai multe detalii interesante regasim si la interior - unde primul Maserati Grecale a pregatit si o instalatie audio de la Sonus faber, ce numara 14 sau 21 de difuzoare in functie de nivelul de echipare bifat. Respectiva masina promite sa atraga multiple priviri si cu display-ul central despartit - de comenzile cutiei de viteze, in doua zone de lucru diferite, cu rivalul trio-ului compus din Audi Q5, BMW X3 si Mercedes GLC bucurandu-se si de instrumente de bord digitale, de scaune multifunctionale etc.

Daca vine vorba, in schimb, despre gama de motorizari, noua creatie a italienilor va fi disponibila atat in doua versiuni I4, acompaniate de o unitate turbo de 2.0 litri cu tehnologie mild-hybrid si 300 ori 330 de cai putere, cat si intr-o varianta V6 - oferita alaturi de un propulsor twin-turbo de 3.0 litri si 530 de cai putere, sinonima cu un 0 - 100 de kilometri pe ora in 3.8 secunde, acestora urmand a li se alatura, ulterior, o aroma complet electrica - dotata, aparent, cu o baterie de 105 kWh.

Maserati Grecale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (121) Poze Maserati Grecale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Martie 2022