Reclama noului Citroen C-Elysee scoate la inaintare tot ce are compacta franceza mai bun de oferit

Reclama noului Citroen C-Elysee scoate la inaintare tot ce are compacta franceza mai bun de oferit
  • Noul Citroen C-Elysee Facelift a debutat oficial la inceputul saptamanii trecute
  • Compacta franceza se lauda acum cu diverse imbunatatiri de ordin vizual si tehnologic
  • Gama de motorizari va include doua benzinare si doua dieseluri, cu pana la 115 CP
Distribuie pe Facebook

Patru ani si 400.000+ de exemplare mai tarziu de la momentul introducerii sale oficiale, francezul C-Elysee a fost readus in laboratoarele Citroen si imbunatatit din mai multe puncte de vedere.

Scurt si direct la subiect, popularul automobil de clasa compacta din Hexagon iese acum in evidenta printr-un design improspatat cu o noua grila a radiatorului, dar si lumini de zi cu tehnologie LED ori stopuri cu efect 3D.

Dupa cum precizam inclusiv la inceputul saptamanii trecute, atunci cand versiunea imbunatatita a francezului Citroen C-Elysee a fost prezentata in mod oficial, din meniul exterior nu lipsesc nici optiunile proaspete la nivel de nuante pentru caroserie, respectiv jante din aliaj.

In ceea ce priveste departamentul interior, upgrade-urile estetice sunt umbrite de cele tehnologice, popularul automobil de clasa compacta din Hexagon anuntand de-aceasta data si un ecran tactil de sapte inch.

Un ecran tactil cu diagonala de sapte inch, plus sistem de infotainment compatibil cu aplicatiile Android Auto / Apple CarPlay si chiar comenzi vocale, spre surprinderea tuturor modelelor care vor avea de infruntat versiunea imbunatatita a francezului Citroen C-Elysee.

Pretul de vanzare ramane un mare mister in prezent, insa putem preciza pentru moment si in schimb cateva dintre informatiile privind gama de motorizari ce va insoti popularul automobil de clasa compacta din Hexagon.

Gama de motorizari formata din patru unitati mari si late, versiunea imbunatatita a francezului Citroen C-Elysee propunand doua benzinare - cunoscute sub denumirea - PureTech 82 sau VTi 115, si doua dieseluri - pe care le identifici dupa codurile HDi 92 ori BlueHDi 100.

Distribuie pe Facebook
mai multe