Iti mai aduci aminte de el? Renault a publicat, intr-un final, preturile noului Koleos

Iti mai aduci aminte de el? Renault a publicat, intr-un final, preturile noului Koleos
  • Noul Renault Koleos porneste in Marea Britanie de la 26.640 lire sterline
  • Versiunea de baza ofera o motorizare diesel de 1.6 litri si 130 cai putere
  • Echiparea standard cuprinde lumini de zi LED, ecran tactil de 7 inch etc
Distribuie pe Facebook

Un an mai tarziu de la debutul sau public din cadrul Salonului Auto de la Beijing, noul Renault Koleos are... un pret de vanzare de anuntat.

Chiar daca au trecut mai bine de 12 luni de la prima ei aparitie, cea de-a doua generatie a modelului Renault Koleos va ajunge pe strazile continentului european abia de acum incolo.

Proaspat introdusa in configuratorul diviziei britanice a producatorului francez de automobile, noua masina este disponibila la vanzare in schimbul unei sume minime de 26.640 lire sterline.

Versiunea de baza a SUV-ului din Hexagon dispune de o motorizare diesel de 1.6 litri si 130 cai putere, cuplata la o cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata.

Noul Renault Koleos

Noul Renault Koleos

Acceleratia de la 0 la 100 kilometri pe ora se realizeaza astfel in aproximativ 11.4 secunde, in timp ce viteza maxima a modelului Renault Koleos dCi 130 se invarte in jurul valorii de 185 km/h.

In ceea ce priveste consumul mediu de carburant, cea mai ieftina varianta a SUV-ului francez are nevoie de numai 4.9 litri de motorina pentru a parcurge clasica distanta de 100 kilometri.

Lista cu dotari standard cuprinde jante din aliaj pe 18 inch, lumini de zi cu tehnologie LED, dar si climatizare automata sau scaune imbracate intr-o combinatie de piele, plus material textil.

Trapa panoramica, sistemul de navigatie cu ecran tactil de sapte inch, pilotul automat ori franarea autonoma de urgenta sunt si ele oferite, de asemenea, fara niciun cost suplimentar.

Noul Renault Koleos

Daca vine vorba despre varful de gama, cea de-a doua generatie a modelului Renault Koleos are de anuntat o nota de plata care porneste... ei bine, de la 33.000 lire sterline.

Meniul magic cuprinde in cazul de fata - si pentru inceput, o unitate diesel de 2.0 litri si 177 cai putere, insotita atat de o cutie automata cu sase rapoarte, cat si de un sistem de tractiune integrala.

Sprintul de la 0 la 100 km/h dureaza de-aceasta data 9.5 secunde, fisa tehnica fiind completata de o viteza maxima de 201 kilometri pe ora si un consum mediu de carburant de 5.9 litri la 100 km.

Echiparea standard pluseaza cu jante din aliaj pe 19 inch, faruri Full-LED, portbagaj cu deschidere eletrica, respectiv sistem de navigatie cu ecran tactil in diagonala de 8.7 inch.

Noul Renault Koleos

Noul Renault Koleos

Noul Renault Koleos

Noul Renault Koleos

Noul Renault Koleos

Noul Renault Koleos

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (47) Poze Noul Renault Koleos
mai multe