Iti mai aduci aminte de SsangYong? Producatorul sud-coreean a lansat un nou SUV pe piata. Cat costa in Romania

Iti mai aduci aminte de SsangYong? Producatorul sud-coreean a lansat un nou SUV pe piata. Cat costa in Romania
  • Iti mai aduci aminte de SsangYong?
  • Producatorul sud-coreean a lansat un nou SUV pe piata
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Dezvelit publicului larg in urma cu aproape doi ani - inca de la inceputul verii lui 2022, primul Torres din istoria SsangYong are, intr-un final, si o nota de plata. 31.450 de euro este, mai precis, pretul de lista pe care cumparatorii respectivului vehicul il vor avea de platit pe piata din Romania, clientii beneficiind insa - pentru o perioada limitata de timp, de un discount de 3.500 de euro, astfel ca suma minima de achitat coboara pana la 27.950 de euro. In ceea ce priveste elementele oferite, fara costuri suplimentare, de modelul cu pricina, chiar si varianta de baza dispune de faruri cu LED, de jante pe 17 inch, confectionate din aliaj, senzori de parcare, camera pentru mersul cu spatele, ceasuri de bord digitale, sistem multimedia cu ecran de 12.5", o tapiterie realizata din stofa, climatizare cu reglare automata - plus propriul display, a temperaturii.

Sub capota, singura versiune de motorizare disponibila se bucura de serviciile unui propulsor turbo cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.497 de centimetri cubi - pe benzina, conceput special pentru a livra fie doar rotilor fata, fie ambelor punti, o putere maxima de 163 de cai. Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua, mai mult sau mai mult surprinzator, atat cu un cuplu motor de pana la 280 de Newton-Metri, cat si cu o cutie manuala ori automata, ambele cu sase rapoarte, astfel ca viteza de top a masinii cu o lungime de aproximativ 4.7 metri si un ampatament de 2.680 de milimetri urca pana la 191 de kilometri pe ora; daca vine vorba - in schimb, despre consumul mediu de carburant, documentul anterior mentionat vorbeste despre un numar de trei valori diferite, in functie de configuratia aleasa: 7.93, 8.51, 9.08%.

SsangYong Torres

SsangYong Torres

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Ianuarie 2024