Jaguar anunta un rival pentru BMW Seria 3. Cand va fi lansat noul XE

Jaguar anunta un rival pentru BMW Seria 3. Cand va fi lansat noul XE
  • Jaguar a anuntat un rival pentru BMW Seria 3
  • Viitorul automobil va purta denumirea XE
  • Modelul britanic se vrea cel mai avansat din clasa
Distribuie pe Facebook

Incepand cu mijlocul anului viitor, devoratorii de modele premium de clasa medie vor avea la dispozitie o noua optiune, pe nume Jaguar XE.

Este oficial. Dupa mai multe luni de zvonuri si speculatii, britanicii de la Jaguar au admis in cele din urma ca planuiesc sa revina pe piata automobilelor premium de clasa medie.

Proiectat pentru a rivaliza cu modele precum Audi A4, Cadillac ATS, BMW Seria 3, Lexus IS sau Mercedes C-Class, noul XE se va bucura de o constructie monococa din aluminiu, care va reprezenta o premiera absoluta pentru aceasta clasa.

De asemenea, viitorul automobil premium de clasa medie al britanicilor de la Jaguar mai promite si motorizari dintre cele mai eficiente, oferite exclusiv in compania unui sistem de supraalimentare si capabile sa se laude chiar si cu emisii de CO2 mai mici de 100 grame per kilometru.

Jaguar XE - Teaser

Nu este insa cazul sa-ti faci griji. Asemeni rivalilor sai mai sus enumerati, noul XE va fi si el disponibil sub forma unui model de inalta performanta, despre care oficialii constructorului din Coventry anunta ca va putea accelera pana la pragul celor 300 de kilometri pe ora.

In ceea ce priveste aspectul vizual, atat informatiile, cat si fotografiile care sa prezinte acest detaliu sunt limitate pentru moment, britanicii de la Jaguar publicand o imagine teaser din care putem observa ca viitorul lor automobil premium de clasa medie va beneficia de o parte frontala agresiv stilizata, scoasa in evidenta in special de prizele de aer supradimensionate si capota bine conturata a motorului.

Noul XE va fi dezvaluit in premiera mondiala in cursul acestui an, in timp ce debutul sau pe piata va avea loc la mijlocul anului viitor.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Martie 2014