Jaguar lanseaza doua noi modele speciale

Jaguar lanseaza doua noi modele speciale
  • Jaguar lanseaza doua noi editii speciale
  • Jaguar XK Signature se axeaza pe lux
  • Jaguar XKR Dynamic R ofera un plus de dinamism
Distribuie pe Facebook

Jaguar a lansat doua editii speciale noi pentru modelele XK si XKR, menite sa ofere un plus de eleganta si performante dinamice imbunatatite. Cele doua editii se numesc Dubbed Signature si Dynamic R si sunt puse in vanzare atat in varianta coupe, cat si in versiunea decapotabila.

Potrivit comunicatului oficial de presa, noul Jaguar XK Signature se axeaza pe lux, beneficiind de un interior elegant, cu o tapiterie din piele, finisaje din lemn de nuc si metal, plus camera video pentru marsarier in echiparea standard.

In privinta propulsorului, editia speciala il foloseste pe cel de la versiunea standard, respectiv un V8, aspirat natural, de 5.0 litri, capabil sa ofere 380 de cai putere.

Noul Jaguar XK Signature poate ajunge de la 0 la 100 de km/h in 5.2 secunde in versiunea coupe, pe cand cea convertible in 5.3 secunde. Viteza maxima este limitata la 250 de km/h.

Jaguar XK Signature si XKR Dynamic R

Cel de-al doilea model special lansat de Jaguar se numeste Dynamic R si se bazeaza pe sportiva XKR. Modelul este propulsat de acelasi motor V8 si 5.0 litri, de data aceasta supraalimentat, capabil sa dezvolte 503 cai putere. Aceasta configuratie ii permite noului Jaguar XKR Dynamic R sa accelereze de la 0 la 100 de km/h in 4.6 secunde.

Printre alte imbunatatiri realizate de britanici la aceasta editie speciala se numara si kitul de suspensie preluat de la varianta XKR-S. De asemenea, garda la sol a fost coborata cu 10 mm si a fost adaugat un asa numit "Speed Pack" (Pachet de viteza), menit sa imbunatateasca performantele aerodinamice ale masinii. Aici intra un spliter fata, un spoiler spate mai mare si o limitare a vitezei maxime la 280 de km/h.

Modelul Dynamic R mai beneficiaza si de Diferentialul de Control Activ al Jaguar, care ajusteaza puterea la roata in orice moment pentru a mentine masina cat mai stabila. La interior, modelul are scaune sport imbracate in piele.

Ambele modele sunt echipate cu jante din aliaj de 20 de inchi si beneficiaza de o transmisie automata in sase viteze, cu padele pentru schimbarea vitezelor montate pe volan.

Jaguar XK Signature si XKR Dynamic R

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Ianuarie 2014