Jaguar publica prima imagine oficiala a noului F-Pace

Jaguar publica prima imagine oficiala a noului F-Pace
  • Jaguar publica prima fotografie oficiala a noului F-Pace
  • Mult anticipatul SUV britanic iese in evidenta printr-un design exterior familiar
  • Tehnologiile regasite la bord provin de la modelul F-Type
Distribuie pe Facebook

Mult anticipatul SUV britanic va putea fi admirat in detaliu chiar la mijlocul acestei luni, atunci cand editia cu numarul 66 a Salonului Auto de la Frankfurt isi va deschide larg portile.

Dupa infinite filme si fotografii de tip teaser, Jaguar a publicat intr-un final prima fotografie oficiala a noului F-Pace. Surprins din lateral, mult anticipatul SUV britanic iese in evidenta printr-un design familiar, ce imprumuta numeroase elemente stilistice de la modelul F-Type.

Aceeasi sportiva a producatorului de automobile din Gaydon reprezinta principala sursa de inspiratie si la nivel tehnic, arhitectura din aluminiu, setarea suspensiei si a sistemului Torque Vectoring lucrand din greu pentru a asigura un comportament rutier absolut exceptional.

Jaguar F-Pace - Prima Poza

Informatiile oficiale referitoare la noul Jaguar F-Pace se opresc pentru moment aici, drept pentru care reamintim de zvonurile care anunta posibilitatea ca mult anticipatul SUV britanic sa ofere o gama de motorizari variata, formata din unitati supraalimentate cu patru sau sase cilindri.

Pretul de pornire al primului model de acest tip oferit de producatorul de automobile din Gaydon ramane si el un mare mister, insa concurenta ce cuprinde nume precum BMW X3 sau Porsche Macan ne ofera un bun indiciu cu privire la suma pe care va trebui sa o scoti din buzunar pentru un exemplar.

Dupa cum precizam si anterior, noul Jaguar F-Pace va debuta in premiera mondiala peste aproximativ doua saptamani, cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara la Frankfurt in perioada 19 - 27 septembrie. Tot atunci vom afla, cel mai probabil, si restul detaliilor cu privire la mult anticipatul SUV britanic.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Septembrie 2015