Jaguar XF primeste un nou 2.2 diesel, plus alte mici imbunatatiri

Jaguar XF primeste un nou 2.2 diesel, plus alte mici imbunatatiri
In cazul in care planuiai achizitionarea unui XF, britanicii de la Jaguar planuiesc sa te intampine cu o noua surpriza. Nu e cazul sa te impacientezi insa; vorbim de o surpriza care se afla in stransa legatura cu consumul de carburant.
Distribuie pe Facebook

Intrat in cel de-al saselea an de productie, modelul Jaguar XF va fi disponibil in perioada imediat urmatoarea in compania unui propulsor 2.2 turbodiesel mai eficient ca oricand, ce promite un consum de carburant de numai 4.9 litri de motorina la suta de kilometri.

De asemenea, in urma imbunatatirilor suferite - imbunatatiri printre care se numara si tehnologia Intelligent Stop-Start oferita in standard, automobilul britanic se mai poate lauda si cu emisii de dioxid de carbon de doar 129 grame per kilometru.

Din pacate, eficienta vine cu un compromis destul de mare la nivelul performantelor, noul Jaguar XF 2.2 ECO Diesel de 163 cai putere avand nevoie de aproximativ 10.5 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, in timp ce viteza maxima nu va depasi niciodata pragul celor 209 kilometri pe ora.

Pe langa modificarile operate la nivelul propulsorului turbodiesel de 2.2 litri, modelul Jaguar XF 2014 mai vine la pachet si cu doua noi culori - Osmium, respectiv Dark Sapphire, dar si cu numeroase imbunatatiri operate la nivelul sistemului de navigatie din dotare.

Distribuie pe Facebook
mai multe