Japonezii au publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Acesta este noul Subaru BRZ!

Japonezii au publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Acesta este noul Subaru BRZ!
  • Japonezii au publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Acesta este noul Subaru BRZ!
  • Primele exemplare vor ajunge pe strazi inainte de sfarsitul anului viitor
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare vor ajunge pe strazi inainte de sfarsitul anului viitor, potrivit companiei producatoare.

Japonezii de la Subaru au pus capat tuturor asteptarilor in cursul acestei dimineti, odata cu publicarea primelor informatii oficiale ale noului BRZ. Deconspirat de mai multe imagini scapate pe internet in urma cu mai putin de o zi, respectivul coupe se remarca printr-un design familiar la nivelul caroseriei in doua portiere.

Dimensiunile sale au fost, in schimb, modificate, lungimea crescand cu aproximativ 30 de milimetri, inaltimea fiind redusa cu un singur centimetru, in timp ce valoarea din dreptul latimii a ramas neschimbata.

Subaru BRZ

Aceiasi japonezii de la Subaru au pregatit cateva noutati si la nivelul cabinei, acolo unde proaspat (re)lansatul BRZ adopta instrumente de bord digitale si alte dotari moderne. In functie de nivelul de echipare si optiunile selectate, respectivul coupe le va oferi clientilor si unele sisteme de siguranta activa de ultima generatie.

Vestile bune continua sub capota, acolo unde vechea motorizare aspirata de numai doi litri a fost inlocuita cu un benzinar de 2.4 litri, livrat la randul lui in lipsa... mult ravnitului sistem de supraalimentare.

Specificatiile tehnice ale noului BRZ includ 228 de cai putere si 249 Nm, au anuntat japonezii de la Subaru, care nu au publicat momentan nicio informatie oficiala cu privire la performante. Stim, in schimb, ca respectivul coupe va fi disponibil alaturi de o cutie manuala sau automata, ambele cu sase trepte de viteza.

Printre valorile anuntate astazi se mai regaseste si o greutate de 1.315 kilograme, ce se datoreaza in special capotei motorului, dar si aripilor frontale sau plafonului realizate, evident, din aluminiu.

Subaru BRZ

Subaru BRZ

Subaru BRZ

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (47) Poze Subaru BRZ
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Noiembrie 2020