Japonezii au publicat acum primele imagini si detalii oficiale: Toyota ofera pentru prima data in Europa masina asta! Au fost anuntate preturile pentru Romania

Japonezii au publicat acum primele imagini si detalii oficiale: Toyota ofera pentru prima data in Europa masina asta! Au fost anuntate preturile pentru Romania
  • Japonezii au publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Toyota ofera pentru prima data in Europa masina asta
  • Au fost anuntate preturile pentru Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus jante pe 19 inch, o tapiterie din piele sintetica de culoare neagra si un display central cu diagonala de aproximativ 20.3 centimetri.

Prezentata publicului larg in urma cu doar noua saptamani, la jumatatea lunii septembrie, prima Toyota RAV4 Adventure oferita clientilor europeni a fost lansata recent - zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi incepand de la 44.190 de euro, potrivit datelor regasite pe site-ul importatorului local.

Toyota RAV4 Adventure

Insotita de un sistem de propulsie hybrid, compus din doua motoare electrice si un benzinar aspirat cu capacitatea cilindrica de 2.5 litri, respectiva masina vine cu 222 de cai pe ambele punti, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza, cu pedala de acceleratie la podea, undeva in jurul a 8.1 secunde.

Daca vine vorba despre lista cu dotari standard, reteta caracteristica primului RAV4 Adventure oferit de Toyota clientilor europeni cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus jante pe 19 inch, tapiterie din piele sintetica de culoare neagra si display central cu diagonala de aproximativ 20.3 centimetri, printre altele.

Totodata, din peisaj nu lipsesc nici cutia automata E-CVT, instalatia audio de la JBL ori climatizarea automata, seria vestilor bune continuand cu incarcarea wireless a telefonului mobil, cu scaunele fata si volanul sport cu functie de incalzire, camera pentru marsarier, senzorii de parcare, sistemul ACC etc.

Toyota RAV4 Adventure

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Noiembrie 2021