Japonezii au publicat acum toate pozele posibile si imposibile: acesta este noul Subaru WRX! Cum arata in realitate

Japonezii au publicat acum toate pozele posibile si imposibile: acesta este noul Subaru WRX! Cum arata in realitate
  • Japonezii au publicat acum toate pozele posibile si imposibile
  • Acesta este noul Subaru WRX! Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta, in continuare, decat o mare necunoscuta, insa actualul model se vinde - peste Ocean, pe piata din Statele Unite ale Americii, la preturi care pornesc de la aproape 27.500 de dolari.

Prezentata publicului larg inca de la inceputul toamnei anului trecut, cea mai noua generatie a legendarei masini comercializate de Subaru sub numele de WRX a reusit sa starneasca nenumarate controverse. In special din pricina ornamentelor de culoare neagra de la nivelul aripilor - caracteristice mai degraba unui SUV decat unei berline de performanta.

Subaru WRX

Subaru WRX

Specificatiile motorului instalat sub capota, ce masoara acum 2.4 litri, reprezinta un alt motiv de nemultumire, sedanul japonezilor oferind 271 de cai si 350 de Newton-Metri - o putere maxima cu doar trei cai mai mare, respectiv un cuplu identic cu cel al modelului anterior, lansat in 2015 si dotat cu un benzinar de numai doi litri.

De cealalta parte, seria vestilor bune cuprinde inclusiv o cutie de viteze manuala, in sase trepte, in timp ce consumatorii de automate vor fi nevoiti sa se multumeasca cu o transmisie CVT. Celebrul sistem inteligent de tractiune integrala cunoscut sub denumirea Symmetrical All-Wheel Drive completeaza - alaturi de alte cateva detalii, fisa tehnica a noului Subaru WRX.

Odata ajunsi la interior, clientii berlinei japoneze de performanta vor descoperi si o pereche de scaune fata de la Recaro, pe cand display-ul central cu o diagonala de 11.6 inch - care afiseaza si imaginile surprinse de camera pentru mersul cu spatele, se afla in contrast total cu instrumentele de bord clasice, cu design analog.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (61) Poze Subaru WRX
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 31 Ianuarie 2022