Japonezii incep ofensiva. Honda lanseaza cel mai sportiv Civic de pana acum la Paris

Japonezii incep ofensiva. Honda lanseaza cel mai sportiv Civic de pana acum la Paris
  • Honda a lansat cea de-a zecea generatie a modelului Civic la Paris
  • Japonezii au publicat primele poze si informatii oficiale despre Civic Sedan
  • Acesta va ajunge in Romania in primavara anului 2017
Distribuie pe Facebook

Odata cu lansarea tuturor versiunilor de carsoserie ale noii generatii Civic (inafara de break) la Salonul Auto de la Paris, japonezii de la Honda publica primele informatii si fotografii cu noul Civic Sedan.

Ajunsa deja la cea de-a zecea generatie, noua Honda Civic si-a impresionat audienta in cadrul Salonului Auto de la Paris, unde au fost prezentate toate versiunile de caroserie, cu exceptia break-ului.

Honda Civic Sedan

Dupa ce a prezentat versiunea hatchback, si ne-a tachinat putin cu prototipul Civic Type-R, constructorul japonez de automobile revine acum cu primele fotografii si informatii oficiale despre Civic Sedan.

Honda Civic SedanHonda Civic Sedan

Pentru inceput, trebuie sa spunem ca noul model are 4.6 metri lungime, 1.8 latime si 1.4 inaltime, fiind astfel mai mare decat actuala generatie. Acest lucru se traduce in mai mult spatiu pentru pasageri si implicit un portbagaj cu o capacitate de incarcare mai mare. Mai exact, 519 litri, cu 40 mai mult decat Civic hatchback.

Honda Civic Sedan

In ceea ce priveste design-ul exterior, partea frontala si posterioara este inspirata din cea a versiunii hatchback, iar profilul de coupe cu patru usi si plafonul plonjat spre partea dorsala fac ca acest model sa arate mai bine ca niciodata.

Honda Civic SedanHonda Civic Sedan

Cel mai sportiv Civic din istorie, asa cum il descriu cei de la Honda, propune o pozitie la volan coborata, si cel putin deocamdata, un singur motor, de 1.5 litri VTEC Turbo. Acesta dezvolta 182 de cai putere si 220 Nm cuplu, si poate fi comandat atat cu o transmisie manuala cu 6 trepte sau cu una CVT cu 7 trepte simulate.

Honda Civic Sedan

Noua Honda Civic Sedan sta foarte bine si la capitolul tehnologie, acolo unde impresioneaza cu un sistem de entertainment Connect si cu pachetul optional Honda Sensing. Acesta din urma include o suita de sisteme de siguranta, printre care amintim franare automata, asistent la parasirea benzii de rulare, monitorizarea unghiului mort, Cruise Control adaptiv sau camera multi-unghi.

Honda Civic SedanHonda Civic Sedan

Cele doua versiuni, hatchback si sedan, vor si lansate deodata pe piata din Romania, in primavara anului 2017.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Honda Civic Sedan
mai multe