Jeep are raspunsul pentru vanzarile slabe ale modelului Wrangler. Mai multe editii speciale

  • Jeep a anuntat lansarea mai multor editii speciale ale modelului Wrangler
  • Acestea vor aparea pe piata pana la lansarea noii generatii Wrangler
  • Prima dintre ele va ramane in productie pana in luna februarie
Distribuie pe Facebook

Pana la debutul noii generatii a modelului Wrangler, italo-americanii de la Jeep au anuntat ca vor lansa mai multe editii speciale ale acestuia. Prima dintre ele va debuta pe piata in luna decembrie.

Jeep-ul Wrangler se confrunta cu vanzari din ce in ce mai slabe, iar solutia ideala ar fi o noua generatie. Aceasta este deocamdata in lucru si va intra in productie la mijlocul anului viitor. Dar, pana atunci, pentru a mentine acest model pe linia de plutire, constructorul italo-american a anuntat noi editii speciale care ar urma sa fie lansate incepand cu aceasta luna.

Editii speciale Jeep Wrangler

Prima dinte ele va fi denumita Wrangler Sport Freedom si va ramane in productie pana in februarie 2017. Aceasta se va diferentia de celelelate in primul rand prin celebra Stea a Libertatii imprimata pe capota si pe aripile din spate, prin steagul Americii pozitionat pe aripa stanga fata, jante speciale pe 18 inch, protectie pentru stopuri si un nou capac la diferential din aluminiu turnat. Clientii care vor dori sa intre in posesia unei astfel de versiuni, vor trebui sa scoata din buzunare 30.690 de dolari pentru modelul cu doua usi, si cu 3.900 de dolari in plus pentru cea cu 4.

Editii speciale Jeep Wrangler

Cea de-a doua editie speciala a Wrangler-ului a fost botezata Sahara Winter si propune printre altele, faruri si lumini de ceata LED, plafon de tip hardtop, grafica speciala, pornire de la distanta si o culoare exterioara optionala.

Editii speciale Jeep Wrangler

Inafara de acestea, pana in luna iulie, cand primul exemplar al noii generatii Wrangler este asteptat sa intre pe linia de productie, americanii de la Jeep vor mai lansa alte editii speciale, precum Sport Big Bear, Sahara Chief, Sahara Smoky Mountain si nu in ultimul rand, versiunea Rubicon Recon va fi inlocuita de Rubicon Hard Rock.

Editii speciale Jeep Wrangler

Cea de-a patra generatie a celui mai popular model construit de americanii de la Jeep a fost deja surprinsa in timp ce era testata pe drumurile publice, iar prima observatie pe care o putem face este ca va beneficia de un design exterior improspatat, fara a suferi insa modificari semnificative.

Editii speciale Jeep Wrangler

Astfel, printre noutati se numara o grila restilizata, un parbriz ceva mai inclinat, mai multe accesorii aerodinamice, dar si o gama noua de motorizari.

Editii speciale Jeep Wrangler

Editii speciale Jeep Wrangler

Editii speciale Jeep Wrangler

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Editii speciale Jeep Wrangler
mai multe