Jeep Grand Cherokee SRT Night are 475 cp, nu este Hellcatul la care visam

Jeep Grand Cherokee SRT Night are 475 cp, nu este Hellcatul la care visam
  • Motorul are 6400 cmc si produce 475 cp
  • Sistemul audio numara 19 difuzoare
  • Pretul masinii se apropie de 100.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

La Salonul Auto de la Los Angeles, cei de la Jeep au lansat o editie speciala de Grand Cherokee SRT, numita Night. Din pacate, nu este versiunea aceea puternica, pe care o asteptam cu totii, dotata cu motorul de 707 cp...

Desi va spuneam acum ceva vreme ca Jeep poate sa lanseze o varianta Hellcat, cu motorul de 707 cp, acest SUV inca nu exista. Cel putin nu acum, cand la Salonul Auto de la Los Angeles 2015, americanii au lansat versiunea SRT Night, o masina cu numai 475 cp... Adica cu aceeasi putere ca orice alt SRT, model 2016, doar ca are ceva modificari estetice.

Mai precis, numele Night vine de la finisajele negru-lucios de la interior si exterior care au inlocuit ornamentele cromate. In plus, SUV-ul american de lux a primit jante pe 20 de inch cu un finisaj negru-satin. Culoarea exterioara poate fi comandata in cateva culori speciale, numite Velvet Red, Billet Silver si Granite Crystal. Culori exclusiviste, dedicate acestei editii limitate.

Jeep Grand Cherokee SRT Night

La interior, la fel ca afara, tot cromul a fost inlaturat si schimbat cu ornamente negre. Pana si tapiteria interiorului este neagra, avand cusaturi argintii, iar sistemul audio de 825 W, realizat de Harman Kardon, are 19 difuzoare! Alte dotari ale acestei editii premium sunt trapa dubla, pachetul de tractare, anvelope dedicate pentru 3 sezoane, rezerva full-size si sistem multimedia inclusiv cu ecrane in tetierele din spate.

Jeep Grand Cherokee SRT Night

Sub capota este acelasi motor V8 de 6.4 litri care produce 475 cp, destul incat uriasul SUV de peste 2 tone sa atinga 100 km/h in doar 4.8 secunde si o viteza maxima de 270 km/h. Mai mult, iubitorii de 'liniute' trebuie sa stie ca aceasta sufragerie de lux face sfertul de mila in numai 13 secunde, mai bine ca orice masina sport de serie. Cat despre pret, nu se stie mare lucru, decat ca se apropie de pragul celor 100.000 de dolari.

Foto: www.Autoblog.com

Jeep Grand Cherokee SRT NightJeep Grand Cherokee SRT NightJeep Grand Cherokee SRT Night

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Jeep Grand Cherokee SRT Night
mai multe