Kia cee’d primeste un motor 1.0 turbo si cutie DSG pentru lupta cu europenii

Kia cee’d primeste un motor 1.0 turbo si cutie DSG pentru lupta cu europenii
  • Kia lanseaza la Geneva noua versiune cee’d GT Line
  • Pachetul estetic a suferit numeroase imbunatatiri
  • Gama de motorizari include acum si o unitate 1.0 turbo
Distribuie pe Facebook

Ford Focus, Opel Astra, Renault Megane, SEAT Leon si Volkswagen Golf sunt pe cale sa se aleaga cu noi batai de cap din partea sud-coreeanului Kia cee’d. Despre ce este insa vorba mai exact, ramane sa aflam chiar din randurile urmatoare.

Dupa cum probabil ai aflat deja, lumea auto se pregateste de sarbatoare. Cea de-a 85-a editie a Salonului de la Geneva isi deschide portile in mai putin de doua saptamani, marile companii din industria constructoare de masini prezentandu-si insa inca de pe acum creatiile pe care le vom putea admira la standurile din centrul de conventii Palexpo.

Una dintre noutatile zilei de astazi vine sub forma hatchback-ului Kia cee’d GT Line, automobil ce ne atrage atentia asupra sa in special prin liniile si formele sportive ale caroseriei. Nu lipsesc de la exterior, de asemenea, nici blocurile optice dotate cu tehnologia LED sau jantele din aliaj cu design in cinci spite si dimensiuni pe 17 inch, pe cand noua tapiterie in gri, negru si alb se anunta principala atractie a departamentului interior.

Acum, daca vine vorba despre pachetul tehnic, rivalul sud-coreean al echipei europene formate din Ford Focus, Opel Astra, Renault Megane, SEAT Leon si Volkswagen Golf spera sa dea lovitura prin proaspat introdusa motorizare 1.0 turbo cu trei cilindri, 120 cai putere si 172 Newton-Metri. Revizuirea unitatii 1.6 CRDi pana la 133 CP si 285 Nm - de la 128 CP si 265 Nm, ar trebui sa reprezinte un alt motiv de bucurie pentru fanii modelului compact din afara Batranului Continent.

Si daca tot veni vorba despre unitatea 1.6 CRDi, ei bine... aceasta este acum insotita de o transmisie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, ce promite o imbunatatire atat a performantelor dinamice, cat si a consumului de carburant.

Kia cee’d GT Line

Kia cee’d GT Line

Kia cee’d GT Line

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Kia cee’d GT Line
mai multe