L-au condus inaintea tuturor si sunt primii care i-au aflat secretul. Detaliul nemaiintalnit de la bordul noului BMW

L-au condus inaintea tuturor si sunt primii care i-au aflat secretul. Detaliul nemaiintalnit de la bordul noului BMW
  • BMW pregateste lansarea primului X7 din istorie
  • Modelul va avea ca rilvai Range Rover si Bentley Bentayga
  • La interior este promis un schimbator cu Swarovski
Distribuie pe Facebook

Proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum Range Rover, Bentley Bentayga sau Mercedes GLS, automobilul companiei bavareze are de gand sa se ridice la cele mai inalte standarde de lux.

Lansarea primului X7 din istoria companiei BMW se apropie cu pasi repezi, insa compania bavareza a tinut sa ii cheme inca de pe acum pe jurnalisti sa incerce viitorul concurent al modelelor Range Rover, Bentley Bentayga si Mercedes GLS.

Vorbim, ce este drept, despre un test realizat in compania unui exemplar de pre-productie, dar evenimentul in cauza a avut si un rol educativ, in sensul ca a scos la iveala noi detalii cu privire la mult anticipatul SUV cu sapte locuri din Munchen.

Asa se face ca, desi au mai ramas cateva luni pana la prima aparitie in public a noului BMW X7, putem spune chiar de astazi ca viitorul concurent al modelelor Range Rover, Bentley Bentayga si Mercedes GLS va depasi cinci metri in lungime.

Ori ca mult anticipatul SUV cu sapte locuri al companiei bavareze din Munchen va oferi inclusiv o motorizare V8 bi-turbo de 4.4 litri, doua ecrane color de 12.3 inch fiecare, directie integrala si controlul anumitor comenzi prin intermediul gesturilor.

Totodata, primul X7 din istoria companiei BMW va mai beneficia si de o suspensie pe aer - capabila sa creasca garda la sol pana la 80 de milimetri, un set de jante din aliaj de dimensiuni generoase, plus evacuare sport, daca te intrebai cumva.

Cel mai interesant detaliu este insa ascuns de privirile curiosilor: potrivit publicatiei BMW Blog, viitorul concurent al modelelor Range Rover, Bentley Bentayga si Mercedes GLS va primit la interior un schimbator de viteze decorat cu Swarovski.

Nu ar fi pentru prima oara cand un producator auto de lux apeleaza la celebrele cristale pentru un decor special, vezi farurile lui Mercedes S-Class, dar compania bavareza este singura care le-a instalat in cabina, dupa cunostintele noastre.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Mai 2018