L-au scapat pe internet, iar acum toata lumea il poate vedea. Asa arata noul Mercedes G-Class fara camuflaj

  • Primele imagini cu noul G-Class au fost scapate pe internet
  • Designul exterior nu a suferit modificari notabile
  • Debuteaza oficial pe 15 ianuarie la Detroit
Distribuie pe Facebook

Primele imagini cu noua generatie Mercedes G-Class au fost scapate pe internet cu putin timp in urma. SUV-ul nemtilor este asteptat sa debuteze oficial pe 15 ianuarie, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit.

La scurt timp dupa ce Mercedes a publicat cateva informatii tehnice care sa-i mai potoleasca pe fani, iata ca a venit acum timpul sa vedem noul G-Class fara niciun pic de camuflaj.

Imaginile au fost scapate pe internet in urma cu doar cateva momente, iar “surpriza” cea mai mare este ca design-ul exterior nu s-a schimbat aproape deloc.

Mercedes-Benz G-Class scapat pe internet

Stiam deja ca forma patratoasa a caroseriei va ramane la fel ca si pana acum, insa in partea frontala se pot observa unele elemente ceva mai moderne, daca le putem spune asa.

Ne referim la grila frontala, la desenul spoiler-ului fata, la blocurile de lumini cu functie Daylight, si nu in ultimul rand la emblema brand-ului din Stuttgart care ascunde acum senzorii sistemului radar, necesar pentru diferitele functii semi-autonome.

Mercedes-Benz G-Class scapat pe internet

Cele mai notabile imbunatatiri se regasesc sub caroserie, iar oficialii Mercedes au confirmat deja ca noul G-Class va beneficia de o punte fata dezvoltata de la zero si de o suspensie frontala independenta, de trei diferentiale blocabile sau functie Low-Range care poate fi activata pana la viteze de maxim 40 de km/h.

Mercedes-Benz G-Class scapat pe internet

Inginerii ne asigura ca SUV-ul va oferi capabilitati si mai bune in off-road, un unghi de atac de 31 de grade, unul de degajare de 30 de grade, o garda la sol de 241 milimetri si posibilitatea de a traversa vaduri cu adancimea de pana la 70 de centimetri.

Gama de propulsoare ramane necunoscuta deocamdata, insa stim ca acestea vor veni in compania unei transmisii automate 9G-Tronic, cu convertizor de cuplu.

Mercedes-Benz G-Class scapat pe internet

Inainte sa incheiem, trebuie sa trecem in vedere si modificarile aduse habitaclului, deoarece acestea reprezinta un progres notabil in comparatie cu iteratia actuala.

Printre cele mai importante echipamente amintim cele doua display-uri digitale pentru instrumentarul de bord (optionale), o forma diferita pentru gurile de ventilatie, sau un volan cu trei spite.

Mercedes-Benz G-Class scapat pe internet

Deasemenea, trebuie mentionat faptul ca pasagerii vor avea mai mult loc, in special cei aflati pe locurile din spate. Acestia se vor bucura de 150 de milimetri in plus pentru picioare si vor avea cu 56 de milimetri mai mult pentru coate.

Mercedes-Benz G-Class scapat pe internet

Asa cum am mai spui, noul Mercedes-Benz G-Class va debuta oficial pe 15 ianuarie, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, moment in care ii vom afla fara indoiala toate secretele.

Mercedes-Benz G-Class scapat pe internet

Mercedes-Benz G-Class scapat pe internet

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Mercedes-Benz G-Class scapat pe internet
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Ianuarie 2018