L-au scos in sfarsit pe strazi. Acesta este noul model cu care sud-coreenii vor sa cucereasca lumea

L-au scos in sfarsit pe strazi. Acesta este noul model cu care sud-coreenii vor sa cucereasca lumea
  • Noul Hyundai Kona a fost prezentat oficial
  • Gama de motorizari include patru optiuni
  • Modelul va fi comercializat la nivel global
Distribuie pe Facebook

Oficialii Hyundai au renuntat intr-un final la misterul ce plana deasupra crossover-ului Kona si au publicat in cele din urma toate informatiile privind respectivul automobil.

Creat pentru a concura impotriva unor modele precum Nissan Juke sau Toyota C-HR, noul Hyundai Kona iese in evidenta printr-un design exterior usor atipic, daca privim spre forma blocurilor optice frontale.

De asemenea, tot la nivelul partii din fata mai intalnim si o grila supradimensionata a radiatorului sau ornamente de plastic mat, care continua la nivelul profilului lateral si se sfarsesc in partea posterioara a crossover-ului sud-coreean.

Spre deosebire de exteriorul fotografiat din aproape toate unghiurile posibile si imposibile, oficialii Hyundai au ales sa nu ne ofere nici macar o singura imagine a interiorul, in locul acestora sosind promisiuni.

Hyundai Kona

Hyundai Kona

Promisiuni potrivit carora clientii noului Kona vor descoperi in cabina, standard sau optional, afisaj pe parbriz, incarcare wireless pentru smartphone, radio HD, camera pentru marsarier, plus un display de pana la opt inch pentru sistemul de infotainment.

Tot la capitolul tehnologii disponibile mai putem include si urmatoarele: Forward Collision-Avoidance Assist, Lane Keeping Assist, High Beam Assist sau Blind-Spot Collision Warning, Rear Cross-Traffic Collison Warning.

In ceea ce priveste gama de motorizari, crossover-ul sud-coreean propune patru unitati mari si late, cumparatorii avand de ales intre un aspirat cu capacitatea de doi litri si trei unitati supraalimentate cu ajutorul unei turbine, de 1.0 ori 1.6 litri.

Altfel spus, batalia se va da intre un 1.0 T-GDI de 120 CP, un 1.6 T-GDI de 177 CP si un 2.0 MPI de 149 CP, carora li se va alatura un 1.6 diesel cu performantele tinute momentan sub lacat de oficialii Hyundai.

Fisa tehnica a noului Kona va fi completata, dupa caz, de o cutie manuala cu sase rapoarte sau una automata, traditionala, cu acelasi numarul de trepte, in timp ce benzinarul 1.6 T-GDI se va baza pe serviciile unei transmisii DCT cu sapte viteze.

Hyundai Kona

Hyundai Kona

Hyundai Kona

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Hyundai Kona
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Iunie 2017