L-au surprins in curtea dealer-ului, fara urma de camuflaj. Uite cum arata pe viu cel mai ieftin SUV de la Volkswagen!

L-au surprins in curtea dealer-ului, fara urma de camuflaj. Uite cum arata pe viu cel mai ieftin SUV de la Volkswagen!
  • Noul Volkswagen T-Roc a fost surprins in curtea unui dealer olandez
  • SUV-ul german ni se arata intr-o configuratie exterioara monocolora
  • Pentru un exemplar, clientii romani vor avea de achitat 18.972 euro
Distribuie pe Facebook

Lansat in premiera publica la mijlocul lunii septembrie, cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie, noul T-Roc a fost surprins de curand in curtea unui dealer olandez al companiei Volkswagen.

A debutat in premiera mondiala la mijlocul lunii septembrie si este, in mod oficial, cel mai ieftin SUV din gama companiei Volkswagen. Noul T-Roc, caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, porneste in Romania de la 18.972 de euro - TVA inclus, in cazul in care te intrebai.

Construit pe platforma modulara MQB, folosita inclusiv de modelele Audi TT sau Skoda Superb, automobilul marcii germane dispune in versiunea entry-level de un benzinar turbo cu trei cilindri, de un litru si 115 CP. Echiparea standard include o cutie manuala in sase rapoarte, jante din aliaj pe 16 inch, dar si lumini de drum, plus blocuri optice cu tehnologie LED.

Fara niciun cost suplimentar sunt oferite, totodata, si senzorii de parcare fata / spate, aerul conditional manual sau instalatia audio cu display de 16.5 cm. Situatia se repeta in cazul anumitor sisteme de siguranta activa, precum pilotul automat adaptiv sau franarea autonoma de urgenta.

Optional, clientii celui mai ieftin SUV din gama companiei Volkswagen pot alege jante din aliaj pe 18 inch, faruri MID LED, instrumente de bord digitale ori trapa panoramica actionata electric. Anumite variante de motorizare / echipare propun, contracost, si o transmisie DSG cu sapte trepte de viteza, un sistem de tractiune integrala si chiar tapiterie realizata din piele.

Si mai multe informatii oficiale cu privire la noul T-Roc sunt disponibile accesand urmatoarea adresa. In continuare, automobilul marcii germane ni se arata in trei fotografii proaspete surprinse in curtea unui dealer olandez, cel mai probabil in premiera intr-o configuratie monocolora.

Volkswagen T-Roc la dealer

Volkswagen T-Roc la dealer

Volkswagen T-Roc la dealer

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Noiembrie 2017