Lamborghini confirma: SUV-ul Urus intra in productie in aprilie

Lamborghini confirma: SUV-ul Urus intra in productie in aprilie
  • Lamborghini Urus intra in productie in aprilie
  • Anuntul a fost facut de Stefano Domenicali
  • SUV-ul italian va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva
Distribuie pe Facebook

Presedintele executiv Lamborghini a anuntat oficial ca al doilea SUV din istoria brand-ului italian se va numi Urus si ca va intra in productie in aprilie. Acesta va debuta oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Nu mai este de mult o surpriza ca Lamborghini pregateste lansarea celui de-al doilea SUV din istoria companiei, insa pana acum constructorul din Sant'Agata Bolognese nu a dat prea multe detalii oficiale despre acesta.

Lamborghini Urus concept

In cadrul unui interviu acordat publicatiei Digital Trends, Stefano Domenicali, presedintele executiv Lamborghini, a precizat ca SUV-ul mult-asteptat va intra in productie in luna aprilie, si ca intr-adevar se va numi Urus. Acesta a fost anticipat de conceptul cu acelasi nume, pe care Lamborghini l-a prezentat oficial in 2012 cu ocazia Salonului Auto de la Beijing.

Lamborghini Urus concept

"Despre noul SUV Lamborghini veti afla o multime de informatii in saptamanile care urmeaza. Numele sau este clar Urus. Productia va incepe in aprilie, desi fabrica va construi pana atunci si cateva exemplare pre-serie. Pentru ca este un proces complet pentru noi, primele exemplare vor fi prototipuri. Este o perioada foarte delicata, de aceea avem grija la pasii pe care ii in facem in 2017," sustine Domenicali.

Lamborghini Urus concept

Fiind construit de un producator de supercar-uri, este clar ca Urus va livra performante demne de o masina sport, insa nici abilitatile pe teren accidentat nu vor fi lasate la voia intamplarii. Daca in urma cu ceva timp, seful departamentului de cercetare si dezvoltare din cadrul Lamborghini afirma ca Urus va fi cel mai rapid si cel mai puternic SUV de pe planeta, Domenicali a vorbit acum despre ce se va intampla atunci cand acesta va parasi asfaltul, spunand ca "Vor exista setari speciale pentru gheata, zapada, nisip sau stanci."

Lamborghini Urus concept

Inafara faptului ca este o noutate majora in gama de modele Lamborghini, SUV-ul va marca si prima versiune hibrida alimentata la priza din istoria companiei.

Lamborghini Urus concept

Lamborghini Urus concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Lamborghini Urus concept
mai multe